Презентація на тему: «Троїсти музики. «Зимові етюди»

Про матеріал
Презентація на тему: «Троїсти музики. «Зимові етюди», створена за допомогою інтернет-ресурсів за підручником Масол Л. М. "Мистецтво " інтегрованого курсу для 2 класів (за програмою Р. Б. Шияна) в допомогу учителю до уроку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок образотворчого мистецтва в 2 класіРозділ І «Пори року в мистецтві»Тема уроку:«Троїсти музики. «Зимові етюди»Вчитель: Філіпчук О. П. Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12 м. Бердичева

Номер слайду 2

Нотатки від учителя. Дорогі діти! Сьогодні ми з вами ознайомимося з теми: «Троїсти музики. «Зимові етюди» Опрацювати тему уроку нам допоможе дана презентація та підручник стор.30-31 План уроку: Хто такі троїсти музики.Інструменти та матеріали для аплікації. Вправа перед творчою роботою. Музичний інструмент цимбали- це…Художньо- творча робота. Зразки робіт.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Трої́сті музи́ки — народний інструментальний ансамбль, у складі якого були скрипки, басолі (баса), бубна (в центральних областях), або скрипки, цимбали, бубна (у західних областях).

Номер слайду 5

Сьогодні для уроку нам потрібно матитакі інструменти та матеріали

Номер слайду 6

Перед творчою роботою нам потрібно зробити таку вправу

Номер слайду 7

Квіти та листочки з паперу

Номер слайду 8

Пригадаємо такий музичний інструмент Цимбали- інструмент, схожий на гуслі, який тримають на колінах і грають на ньому за допомогою дерев'яних паличок без флісу. Має трапецієвидну форму і шерег струн, натягнутих між залізними чопиками й такими ж закрутками. Струни проходять через дві підставки (кобилки) і поділяються на дві частини (лави).

Номер слайду 9

Художньо- творча робота.

Номер слайду 10

Творче завдання

Номер слайду 11

Дякую за чудову роботу!Свої роботи ви можете надіслати мені на Вайбер або на ел.пошту

pptx
Додано
1 грудня 2020
Переглядів
3225
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку