Презентація на тему "Віртуальна подорож на фабрику Віллі Вонка "

Про матеріал
Позакласний захід за твором Роальда Дала "Чарлі шоколадна фабрика" з використанням елементів STEM-освіти; інтерактивні вправи, проєктна діяльність, рольова гра.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

РОАЛЬД ДАЛ (1916 - 1990)

Номер слайду 2

Подорож на фабрику містера Віллі Вонки The Chocolate Factory

Номер слайду 3

"Чарлі і шоколадна фабрика» - небезпечна подорож у світ дивовижних фантазій. Р.Дал

Номер слайду 4

The Chocolate Factory - Чи любите ви мріяти? - А що таке мрія? - Чи може людина жити без мрій? - А що, на вашу думку, необхідно, щоб мрія здійснилася ? -Чарлі Бакет, головний герой твору, теж має мрію. Яку? Чи здійснилась вона? Перший мільйон (https://learningapps.org/watch?v=pekq1uogj20)

Номер слайду 5

The Chocolate Factory Сьогодні на уроці ми разом із Чарлі будемо подорожувати чарівною фабрикою містера Вонки. Вікторина https://wordwall.net/uk/resource/31763828 )

Номер слайду 6

The Chocolate Factory Вправа Відгадай слово https://wordwall.net/uk/resource/23943623 Завдання: до слова «шоколад» підібрати слова асоціативного ряду

Номер слайду 7

Рольова гра

Номер слайду 8

Впізнай героя https://wordwall.net/uk/resource/1546348

Номер слайду 9

Шоколадний цех Цех винаходів Горіховий цех Телевізійно-шоколадний цех 1 2 3 4 Станція №1. Презентація І групи «Юні літературознавці Маршрут екскурсії

Номер слайду 10

Станція#2 «Юні дослідники/дослідниці «ШОКОЛАД в біології » Проєкти на тему: • Гормон щастя у шоколаді. • Як гормони щастя впливають на емоції, поведінку хлопчиків та дівчаток? • Чи можемо ми керувати своїми емоціями, вони бувають як позитивні так і негативні? • З яких рослин виготовляють шоколад?,

Номер слайду 11

Станція №3 «Юні інформатори «ШОКОЛАД в географії» Проєкти на тему • Що є сировиною для виготовлення шоколаду? • В яких країнах вирощують сировину для виготовлення шоколаду? • Назвіть країни, в яких виготовляють найсмачніший і найвідоміший шоколад.

Номер слайду 12

Станція№4 «ШОКОЛАД в хімії» Теми: «Який хімічний склад какао бобів », «Яким чином рідкий шоколад роблять твердим». «В чому різниця між чорним та білим шоколадом».» «Склад шоколаду». «Шоколад – антидепресант». « Отруйний шоколад».

Номер слайду 13

Станція#5 «Шоколад і основи здоров’я» Проєкт “Вся правда про шоколад” Шоколад - користь чи шкода для організму? Який шоколад люблять і їдять найбільше? Чи корисний шоколад? Чи надає шоколад шкідливий вплив на людину? Який вид шоколаду (молочний, білий чи чорний) містить найменшу кількість цукру? Яку кількість шоколаду можна вживати щодня без шкоди для здоров’я?

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Підсумки уроку: Чи сподобався вам хлопчик Чарлі? Чи раді ви за нього? Чому саме Чарлі усміхнулася доля?

Номер слайду 16

Побажання учасникам віртуальної подорожі: Поцікавитись,користуючись інтернет-ресурсами, як святкують “День шоколаду” в різних країнах світу?» .

Номер слайду 17

Перший мільйон https://learningapps.org/watch?v=pekq1uogj20   Вікторина https://wordwall.net/uk/resource/31763828   Вправа Відгадай слово https://wordwall.net/uk/resource/23943623   Впізнай героя https://wordwall.net/uk/resource/1546348  

ppt
Додано
10 жовтня
Переглядів
46
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку