презентація на тему " як бачать тварини"

Про матеріал
цей материал підходить як для учнів так і для вчителів вам дужу дуже сподобаеться я вам гарантую ! Я дужу сподіваюсь що вам сподобаеться , дякую
Зміст слайдів
Номер слайду 1

                Як бачать тварини?

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Особливості зору у тварин. Органи зору тварин дуже різноманітні. Навколишній світ вони сприймають і від інтенсивності освітлення, кута зору, кількості різноманітних фоторецепторів, сегментації структури очей, розрізнення тонких градацій кольору, монокулярності чи бінокулярності розташування очей.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

          КІНЬЦі тварини мають монокулярний зір, через те, що очі розташовані з різних боків морди. А це означає, що коні бачать одночасно два різних зображення. Це необхідно, щоб швидше помітити хижака.

Номер слайду 10

              КІТВ основному світ у котів розфарбований у відтінки блакитного, сірого і зеленого, погано бачать коти фіолетовий і жовтий, а інші кольори для цих тварин недоступні. Зір котів має більш низький дозвіл, ніж у людей, вони бачать об'єкти трохи розмитими.

Номер слайду 11

      Як бачіть бабка?Але найцікавіша особливість бабки - будова очей. Це найбільш складні очі в світі комах. На голові бабки можна легко помітити два величезних райдужних очі. Однак насправді їх не два, а двадцять вісім тисяч. Крихітні оченята (їх називають фасетками) згруповані на голові бабки в два сферичних очі. Кожна з фасеток бачить невеликий «шматочок» картини, яка для бабки являє собою щось на зразок мозаїки.

Номер слайду 12

pptx
Додав(-ла)
Глігор Любов
Пов’язані теми
Біологія, Матеріали до уроків
Інкл
Додано
23 листопада 2023
Переглядів
6821
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку