Презентація на тему: "Жіноча стрижка на першу довжину "Топаз""

Про матеріал
Дана презентація представлена для перукарів. В презентації чітко крок за кроком продемонстровано та прописано виконання жіночої стрижки "Топаз", це Асиметрична стрижка яка йде на подовження на потилицю і відповідно на праву скроневу зону. Дана стрижка підійде для прямого тонкого волосся а за допомогою "кольорового" акценту на чілки - стрижка заграє по іншому.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Жіноча стрижка “ Топаз ”

Номер слайду 2

Загальний вигляд стрижки “ Топаз ”

Номер слайду 3

Технологічна послідовність виконання жіночої стрижки «Топаз»

Номер слайду 4

1. Підготовчі роботи робочого місця:

Номер слайду 5

2. Підготовчі роботи з клієнтом:

Номер слайду 6

3. Розподіл волосяного покрову голови на зони: На чистому вологому волоссі виконати розподіл волосяного покрову голови на зони: Відділити в тім’яній зоні каплеподібний сектор, орієнтуючись на довільний проділ;Права та ліва скроневі зони;Права та ліва потиличні зони.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

4. Стрижка лівої скроневої зони: Над лівим вушком вертикальними проділами відділити пасмо 1-1.5 см. Вичесати під кутом 900 і під кутом 1350 виконати зріз даного пасма на обраній довжині. Це є КП для всієї лівої скроневої зони. Всі пасма лівої скроневої зони стрижемо орієнтуючись на стабільне КП, створюючи подовження на обличчя.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

5. Стрижка лівої потиличної зони: Паралельно КП, над вушком, вертикальним проділом відділити пасмо 1-1.5 см. Орієнтуючись на КП зістригаємо дане пасмо. Всі наступні пасма лівої потиличної зони стрижемо у вертикальній площині пасмо за пасмом до центрально-вертикального проділу, орієнтуючись на стабільне КП над вушною раковиною.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

6. Стрижка правої скроневої зони

Номер слайду 13

6. Стрижка правої скроневої зони. Вертикальним проділом відділити пасмо 1-1.5см., паралельно крайовій лінії росту волосся у обличчя. Вичесати на обличчя, під кутом 900 у вертикальній площині виконати зріз даного пасма. Це є КП для всіх наступних пасом правої скроневої зони. Всі наступні пасма стрижемо орієнтуючись на стабільне КП у вертикальній площині, кут зрізу 900. Стрижка правої потиличної зони: Всі пасма потиличної зони у вертикальній площині під кутом 900, підтягуємо пасмо за пасмом до стабільного КП (над правим вушком).

Номер слайду 14

Номер слайду 15

7. Окантування: За допомогою гребінця та прямих ножиць виконати окантування потилиці та скронь, вушка відкриті.

Номер слайду 16

8. Стрижка тім’яної зони: Біля довільного проділу, вертикальним проділом відділити пасмо шириною 2см. У вертикальній площині під кутом 900 виконати зріз волосся на обраній довжині. Це є стабільне КП. Всі наступні пасма фронтально тім’яної зони з однієї і іншої сторони від довільного проділу, стрижемо орієнтуючись на стабільне КП.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

9. Укладання волосся:

Номер слайду 19

10. Персоніфікація стрижки: За допомогою прямих ножиць методами «пойтинг», «слайсинг» та технікою вільної руки виконати персоніфікацію всіх зон. Оформити довжину чілки.

Номер слайду 20

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
18 січня 2023
Переглядів
287
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку