Презентація "Найсильніші люди у світі"

Про матеріал
Презентація призначена для підсумкового уроку з української літератури за творчістю О. Гавроша "Неймовірні пригоди Івана Сили".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

НАЙСИЛЬНІШІ ЛЮДИ У СВІТІ _ УКРАЇНЦІНе помилюся, якщо скажу, що найбільш сильних людей у всі часи давала планеті українська земля. Втім, їхні імена знає весь світ.

Номер слайду 2

Піддубний Іван Максимович. Народився в 1871 році в Полтавській губернії, нині Черкаська область України. Видатний силач, професійний борець і атлет, найсильніша людина світу. З 1906 -1909 шість разів ставав чемпіоном світу.1907 року в Галичині відбулися змагання царської гвардії, на які запросили Івана. Він переміг усіх силачів-гвардійців.

Номер слайду 3

Фірцак Іван Федорович. Народився в 1899 році в Закарпатті. Видатний український атлет, боксер, борець, артист цирку. У 1928 році Іван Сила – найсильніша людина планети. 13 раз Фрицак-Кротон ставав чемпіоном Радянського Союзу у важкій атлетиці.

Номер слайду 4

Вірастюк Василь Ярославович. Народився в 1974 році в Івано-Франківську. Заслужений майстер спорту, володар титулу «найсильніша людина світу», багаторазовий чемпіон світу в силових видах спорту. Василь Вірастюк автор безлічі рекордів, які занесені в Книгу Рекордів України. Серед них такі: тягнув зчеплення трамваїв масою понад 100 тонн; піднімав крижані куби один на одного 4 шт. кожна по 150 кг. З льодом рекорди ще ніхто не ставив.

Номер слайду 5

Халаджі Дмитро Васильович. Народився в 1979 році на Донбасі. Важко повірити, що нинішній найсильніша людина планети міг ніколи взагалі не встати з ліжка. Справа в тому, що в дитинстві Діма обварился окропом. Був опік 35% шкіри, 7 найскладніших операцій і більше десятка переливань крові. В результаті атрофії м'язів, хлопчику довелося заново вчитися ходити. За професією Дмитро автослюсар. Рекорди підняв камінь однією рукою вагою 152 кг, забиває цвяхи голою рукою; згинає рейки. Лауреат літературної премії за книгу з оповіданнями про силачів. На рахунку Дмитра Халаджі 63 світових рекорди.

Номер слайду 6

Ольга Коробка. Ця леді-богатир, яка повернулась з Олімпіади-2008зі срібною медаллю, піднімає над головою 277-кілограмову штангу! Окрім того, наша Оля — едина вожкоатлетка на планеті, яку перед змаганнями не зважують. Немає потреби— Коробка зазвичай важить більше 160 кг, а ваги розраховані тільки на 150.

Середня оцінка розробки
Структурованість
1.0
Оригінальність викладу
1.0
Відповідність темі
1.0
Загальна:
1.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Брошевицкая Анастасия
    Це просто відверті витяги з вікіпедіі. Також є притенції до теми презентації. Я розумію, що таким чином ми спонукаємо любити всою країну, але ви хоч дивились статистику "найсильніших людей світу"? Якщо ви хочете роботи, зроблені лище для того, щоб здати, будь ластка виставляйте це відверте сміття, як приклад...
    Загальна:
    1.0
    Структурованість
    1.0
    Оригінальність викладу
    1.0
    Відповідність темі
    1.0
pptx
Додано
9 вересня 2019
Переглядів
6992
Оцінка розробки
1.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку