Презентація "Нічна сорочка в гардеробі сучасної жінки"

Про матеріал
Нічна сорочка в гардеробі сучасної жінки. Мета: Дослідити та визначити роль нічної сорочки в гардеробі сучасної жінки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Нічна сорочка в гардеробі сучасної жінки Мета: Дослідити та визначити роль нічної сорочки в гардеробі сучасної жінки.

Номер слайду 2

Нічна сорочка в гардеробі сучасної жінки …. Нічна сорочка - необхідна деталь у гардеробі будь-якої жінки. Видів цього одягу безліч - від тонких мереживних коротких пеньюарів до «бабусиних» сорочок і теплих піжам.

Номер слайду 3

Вибір нічної сорочки…. Одні люблять моделі з декоративними елементами - сексуальні мереживні сорочки, деталі з шнуруванням, інші відчувають себе добре лише в об'ємній фланелевій сорочці або класичній піжамі.

Номер слайду 4

У нічної сорочки, як і у будь-якого іншого предмета одягу, є своя власна історія. Цікаво, що аж до пізнього Середньовіччя такої білизни не існувало взагалі: жінки, та й чоловіки теж, спали або зовсім оголеними, або в тому ж одязі, в якому ходили вдень. Потім з’явилася деяка подоба довгих суконь з полотна – їх одягали під час сну для того, щоб вони вбирали піт. Крій був однаковим і для чоловіків, і для жінок – сорочка швидше нагадувала балахон, зроблений з одного суцільного шматка тканини.

Номер слайду 5

Класична нічна сорочка Традиційна, довга, вільна сорочка - варіант, який личить жінкам різного віку.

Номер слайду 6

Babydoll або негліже Молоді жінки часто віддають перевагу саме такий сорочці - короткій моделі, прикрашеній всілякими деталями, такими як бантики, мережива, стрічки, аплікації, шнурування і навіть хутро. Негліже виготовляють з шовку, шифону, нейлону

Номер слайду 7

Сорочка-футболка Дуже популярна і така модель, вона дуже нагадує об'ємну футболку. Може бути виконана з бавовни, шерсті, шифону і синтетичних тканин.

Номер слайду 8

Пеньюар Пеньюа́р (фр. Peignoir) — різновид домашнього жіночого одягу, виготовленого зазвичай з мережива та шовку, аналог жіночого халату. Носиться зазвичай у якості спідньої білизни.

Номер слайду 9

Історія пенюара…. Вперше з'явився в XVI столітті у Венеції в якості дамського легкого халату з оксамиту і мережив для ранкового заняття макіяжем і називався «рокетті». Поверх нього, як правило, надягали «верхнє плаття» .

Номер слайду 10

Протягом галантного століття для кавалера вважалося великою честю бути прийнятим вранці в будуарі дамою, одягненої в пеньюар .

Номер слайду 11

Сучасні моделі пенюарів…

Номер слайду 12

Піжама Класичний нічний одяг, що відрізняється від всіх інших довгими штаньми і сорочкою на гудзиках.

Номер слайду 13

Модниці можуть вибрати для себе і іншу піжаму - з короткими шортиками Піжами бувають бавовняні, шифонові, синтетичні, зроблені з поліестера. Найбільш доречні бавовняні піжами, бо дозволяють тілу дихати, пропускаючи повітря.

Номер слайду 14

Сорочка-шеміз Шеміз - це класичний нижній одяг, що деякий час носився виключно як частина денного гардероба. Її перевагами була здатність захищати одяг від поту, зігріваючи при цьому. Сьогодні шеміз повертається вже як нічний одяг.

Номер слайду 15

Вибираємо матеріал Найбільш комфортними вважаються моделі, виконані з таких тканин як бавовна, фланель, шовк, атлас. Лідером, безумовно тут є бавовна - її легко прати, вона легка, дозволяє тілу дихати.

Номер слайду 16

Якщо ви віддаєте перевагу теплу і м'якості - вам підійдуть фланелеві сорочки.

Номер слайду 17

Для персон екстравагантних, люблячих шик у всіх його проявах, кращим рішенням стане сорочка з шовку або атласу.

ppt
Додано
19 лютого 2019
Переглядів
1480
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку