Презентація " НУШ: якісне впровадження в умовах війни."

Про матеріал
Матеріал містить в собі використання цікавого контенту на різних інтернет - ресурсах під час синхронного та асинхронного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

НУШ: якісне впровадження в умовах війни

Номер слайду 2

Діяльнісні методи навчання. Забезпечити різноманітність пізнавальної діяльності та зацікавити учнів педагогу допоможуть проєктні роботи. Як правило, основна частина таких завдань виконується учнями в асинхронному режимі. Проєкти: виготовлення постера, виготовлення паперової ляльки, створення підвісної декорації з їжею, виготовлення плакату про власну кімнату, виготовлення міста, написання твору про улюблену їжу, про свій робочий день.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Використання на уроках цікавих ігор та інтерактивних вправ: відповідники, повітряна куля, вікторини, ігрові вікторини на сайті wordwall.net

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Вчимося співаючи. Слухаючи та співаючи англійські пісні та мовленнєві фрази , які діти мають засвоїти на кожному уроці, діти набагато краще засвоюють матеріал та співаючи та граючись психологічно заспокоюються.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Двадцять один рік Марк Лонг викладає англійську мову у Відні, чотири останніх місяці він також проводив онлайн-заняття з українськими дітьми в межах проєкту ГО “Смарт освіта”. Його шлях – суцільна історія успіху вчителя, який навіть не отримав ступінь бакалавра. Марк розповів “Новій українській школі” про те, чи реально стати професіоналом своєї справи і жити життям, про яке завжди мріяв; про те, як захоплюється українськими дітьми, а також про вдалу співпрацю з українською командою, яка горить своєю справою.“Я просто заходжу в клас і захоплюю увагу дітей, я тримаю їх залученими стільки, скільки потрібно. Просто розмовляю англійською, просто співаю. Для мене це легко, бо така моя особистість”. Після закінчення навчального року вчитель усе ще відчуває зв’язок зі своїми українськими учнями і говорить, що не хоче, аби він перервався. Для цього Марк Лонг відкрив свій You. Tube-канал.

Номер слайду 10

– Які інструменти в своїй роботі ви використовуєте, що назвали б найбільш ефективним у викладанні англійської?“Співати, співати й ще раз співати. У мене приблизно 40 пісень, які я використовую, і з кожним класом ми співаємо принаймні 5 пісень щоуроку. Навчати дітей за допомогою пісень дуже просто, бо їм це подобається. Також я демонструю свій екран, на якому показую різноманітні відео з You. Tube.

Номер слайду 11

Пізнавальні онлайн-зустрічі для дітей з іноземними вчителями. ГО “Смарт освіта” разом з українськими вчителями проводить пізнавальні онлайн-зустрічі для дітей та підлітків. Щодня публікується оновлений розклад.

Номер слайду 12

Війна внесла корективи в наше життя, але діти мають посміхатися, радіти, гратися та співати -навчатись із задоволенням. Це і є нашою основною метою.

pptx
Додано
14 грудня 2023
Переглядів
67
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку