ПРЕЗЕНТАЦІЯ "ОБЕРИ ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ"

Про матеріал
У дошкільному дитинстві закладаються основи здоров`я, виховуються основні риси особистості . Міцне здоров’я – важливе підґрунтя успішного всебічного розвитку дитини і розкриття її особистісного потенціалу. Саме тому принцип оздоровчої спрямованості навчально-виховного процесу виокремлюється як один із стратегічних у сучасній системі дошкільної освіти. Відповідно до законів України «Про дошкільну освіту», «Про фізичну культуру» одним із пріоритетних напрямків освітнього процесу в дошкільників
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Щоб ніколи не хворіти буду з спортом я дружити

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Знаки заборони

Номер слайду 12

Загартовуючі заходи в днз

Номер слайду 13

Ліжечка чекають вас — спочивати саме час. На бочок усі лягайте і повіченьки стуляйте: Сонько-Дрімко вже іде, добру казочку веде. Ви подивитесь її і розкажете мені. Наші діти-малюки. Миють руки залюбки,Рукавички загортають,Руки милом натирають. Під водою довго миють,Витиратися уміють. Люблять воду всі малята,Як маленькі каченята. Водичко, водичко,Умий мені личко,Щоб сяяли очки,Червоніли щічки,Щоб ротик сміявся,Щоб зубчик кусався. Вмиває кішка кошенят,Вмиває кізка козенят,Мене водою з милом. Щоранку мама миє. Що б ми не робили, діти добре знають: Наші ручки-пальчики нам допомагають. Речі всі у шафі поскладають гарно—Буде тоді одяг виглядать охайно.Іграшки та ігри ставлять на поличкиІ столи готують до обіду звично. Після сну вони нас гарно умивають,Швидко одягають, ліжко застеляють. Ми про ручки-пальчики теж не забуваємоІ тому завжди їх чистими тримаємо. Ми зарядку робили зрання,Стрибки, біг і присідання,Ростимо тут спритні й дужі,Кожний з сонцем й вітром дружить. Сніданок вже на нас чекає,Апетит наш промовляє:"Ми вдячні нашим поварам,За те, що смачно варять нам". Вже й прогулянка прийшла ,Ігри різні принесла ,Вже й награлися малята ,Знов нас будуть частувати. А ось ми вже й проснулись. Потягнулись, посміхнулись. Робим в ліжечку зарядку,Все рахуєм по - порядку.

Номер слайду 14

Точковий масаж

Номер слайду 15

Веселий сміх - це здоров'я. Доки здоров'я служить, то людина не тужить. Було б здоров'я, а все інше наживемо. Бережи одежу знова, а здоров'я змолоду. Вартість здоров'я знає лише той, хто його втратив.  Весела думка - половина здоров'я. Здоровий злидар щасливіший від хворого багача.  Здоров'я за гроші не купиш. Здоров'я - найдорожчий скарб. Іржа залізо їсть, а чоловіка - хвороба. Люди часто хворіють, бо берегтися не вміють. Добре здоровому вчити хворого. Якщо людина здорова, то вона й щаслива. Здоровому все здорово. Здоров'я більше варте, як багатство. Здоров'я всьому голова. Здоровому все на здоров'я йде. Ліпше здоров'я, як готові гроші. Не просімо хліба у Бога, а просімо здоров'я. Спочатку краще берегтись, ніж потім лікуватись.

pptx
Додано
24 березня 2020
Переглядів
1087
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку