Номер слайду 3
Рослинний об’єкт. Основні кислоти. Фрукти, ягоди. Абрикоси. Яблучна, лимонна. Авокадо. Винна. Айва. Яблучна (без лимонної)Ананаси. Лимонна, яблучна. Апельсини. Лимонна, яблучна, щавлева. Апельсинова шкірка(цедра)Яблучна, лимонна, щавлева. Банани. Яблучна, лимонна, винна, сліди оцтової і мурашиноїВиноград. Яблучна і винна(3:2), лимонна, щавлева. Вишня. Яблучна, лимонна, винна, янтарна, хінна, шикимова, гліцеринова, гліколева. Грейпфрут. Лимонна, винна, яблучна, щавлева. ГрушіЯблучна, лимонна, винна, щавлева. ОжинаІзолимонна, яблучна, молочно-ізолимонна, шикимова, хінна, сліди лимонної і щавлевоїПолуниця (суниця)Лимонна, яблучна, шикимова, янтарна, гліцеринова, гліколева, аспарагінова. Журавлина. Лимонна, яблучна, бензойна. Аґрус. Лимонна, яблучна, шикимова, хінна. Лайм. Лимонна, яблучна, винна, щавлева. Лимони. Лимонна, яблучна, винна, щавлева(без ізолимонної)Персики. Яблучна, лимонна. Сливи. Яблучна, винна, щавлева. Смородина. Лимонна, винна, яблучна, янтарна. Фініки. Лимонна, яблучна, оцтова. Чорниця. Лимонна, яблучна, гліцеринова, лимоннояблучна, гліколева, янтарна, глюкуронова, галактуронова, хінна, глутамінова, аспарагінова. Яблука. Яблучна, хінна, α-кетоглутарова, щавлевооцтова, лимонна, піровиноградна, фумарова, молочна, янтарна. Органічні кислоти в фруктах