Презентація "Основні умови участі у конкурсі"

Про матеріал
Роз'яснюються гуртківцям основні умови участі у конкурсах, розглядаються вимоги до конкурсних робіт.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ОСНОВНІ УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ

Номер слайду 2

КОНКУРСИ

Номер слайду 3

Умови проведення1. Загальні положення конкурсу. Конкурси дитячої творчості проводиться серед дітей різного віку з метою формування та розвитку інтелектуальних та творчих здібностей дтей, любові до Вітчизни, толерантності, шанобливого ставлення до культурних надбань українців і представників інших національностей.2. Визначаються основні завдання конкурсу3. Керівництво конкурсом4. Учасники конкурсу. Учасниками конкурсу можуть бути діти віком від 6 до 18 років. Передбачено розподіл учасників на вікові категорії.

Номер слайду 4

5. Номінації конкурсу6. Порядок і термін проведення7. Умови проведення. Роботи виконуються за темами 8. Критерії конкурсних оцінок: змістовність;оригінальність ідеї;художній рівень;кольорове вирішення. майстерність виконання;використані матеріали.

Номер слайду 5

У Конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів різних вікових категорій.

Номер слайду 6

На Конкурс подаються самостійно підготовлені індивідуальні творчі роботи, що відповідають його тематиці. У роботах необхідно розкрити своє бачення, роздуми та міркування щодо визначеної тематики.

Номер слайду 7

Робота може бути виконана у будь-якій техніці або стилі.творча неповторність, повнота розкриття теми , оригінальність , творча фантазія, відповідність народним традиціям, композиційна досконалість роботи, її жанрові різновиди, відображення місцевого колориту, багатство індивідуальних творчих прийомів, якість оформлення робіт;

Номер слайду 8

Роботи, надіслані на Конкурс, не рецензуються та не повертаються авторам. Наданням роботи на Конкурс автор підтверджує повну згоду з його умовами, а також згоду на публікацію твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права у подальшому.

Номер слайду 9

Робота не повинна оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо.

Номер слайду 10

УВАГА!

pptx
Додано
23 грудня 2021
Переглядів
367
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку