Презентація особистого досвіду у STEM - освіті

Про матеріал
Вашій увазі надається презентація особистого досвіду з використання STEM - освіти на уроках природничого профілю, а саме хімії та біології, де розглядається особливості, шляхи та методи впровадження STEM - освіти у навчальний процес, та результати особистих наробок.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Особистий досвід у STEM - освіті

Номер слайду 2

Особливості STEM – освіти: Змінюється звична для нас форма викладання, коли урок побудований навколо вчителя. За STEM методикою, в центрі уваги знаходиться практичне завдання чи проблема. На відміну від класичної, в нашому розумінні, освіти, за STEM дитина отримує набагато більше автономності. За рахунок такої автономності, дитина вчиться бути самостійною, приймати власні рішення та брати за них відповідальність. Поєднати зовсім різні, на перший погляд, речі та предмети: музичне виховання та комп’ютерні технології і т.д.

Номер слайду 3

Шляхи та методи впровадження STEM – освіти:1. Проектна культура2. Перевернуте навчання3. Дистанційне навчання4. Конструювання5. Програмування6. Робототехніка ( LEGO)7. Експериментування8. Дослідження (короткострокове, довгострокове)

Номер слайду 4

1. Дослідження на уроках біології

Номер слайду 5

2. Зміна традиційного місця проведення уроку

Номер слайду 6

3. Експериментування на уроках хімії та біології

Номер слайду 7

4. Проектна культура

Номер слайду 8

5. Конструювання

pptx
Пов’язані теми
Хімія, Інші матеріали
Додано
11 лютого 2019
Переглядів
1838
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку