Презентація "Особливості організації дистанційного навчання для дітей з особливими освітніми потребами"

Про матеріал
Презентація, в якій представлені платформи для організації дистанційного навчання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Особливості організації дистанційного навчання для дітей з особливими освітніми потребами. Підготувала. Вчитель математики. Кармазіна Т. О.

Номер слайду 2

Оптимальні умови для засвоєння програмного матеріалу:відбір базового матеріалу, який здійснюється у відповідності з принципом доступності;детальні пояснення з систематичним повтором; багаторазові тренування набутих знань;

Номер слайду 3

алгоритмізація процесу;зв’язок з життям, з практикою;використання підказок, мнемонічних прийомів;знаходження асоціацій, які допоможуть запам’ятати інформацію.

Номер слайду 4

Learning. Apps. Cервіс для підтримки процесів навчання та викладання за допомогою невеликих інтерактивних вправ. Ці вправи можуть використовуватись безпосередньо як навчальні ресурси або для самостійної роботи.

Номер слайду 5

Kahoot. Навчальна платформа, за допомогою якої можна проводити інтерактивні заняття та перевірку знань учнів за допомогою онлайн-тестування.

Номер слайду 6

Платформа є зручним інструментом для створення тестів, які можна використовувати для:поточного контролю знань учнів;самостійного навчання та самоконтролю;опитування думки учнів та ін.

Номер слайду 7

Базовий доступ до платформи дає викладачу досить великі можливості:дозволяє залучати до тестування до 50 учнів;питання можна створювати самостійно або використовувати вже готові з банку питань;можна включити функцію для автоматичного перемішування відповідей у питанні;для візуалізації питання можна користуватися банком зображень, додавати їх до запитань чи використовувати як відповіді;є можливість обмежувати час, що дається учневі для відповіді на питання;можна визначати кількість балів за кожну правильну відповідь;дозволяє дізнатися як відповідав на запитання кожен учень, або будувати діаграми успішності класу.

Номер слайду 8

Word. Wall Можна використовувати для створення інтерактивних вправ і матеріалів для роздруку. Інтерактивні вправи можна відтворювати на будь-якому веб-пристрої, наприклад, комп'ютері, планшеті, телефоні чи інтерактивній дошці. Матеріали для роздруку можна роздрукувати з сайту або завантажити у вигляді файлу PDF. Їх можна використовувати як додаток до інтерактивної вправи або як окрему вправу.

Номер слайду 9

Plickers. Сервіс дозволяє проводити мобільні голосування і фронтальні опитування під час навчального заняття з вивченого або поточного матеріалу в тестовій формі. Робота з мобільним додатком забирає не більше кількох хвилин. Отримання результатів опитування відбувається на занятті без тривалої перевірки та миттєво виводиться на екран комп’ютера (телевізора, проектора), під’єднаного до Інтернету. Наявність смартфонів або комп’ютерів не потрібна: тільки смартфон учителя з доступом до Інтернету.

Номер слайду 10

Використання Plikers на уроці дозволяє вчителю поліпшити зворотній зв’язок з класом. Для дітей цей додаток  дозволяє розвивати інформаційно-комунікативні навички і в ігровій формі відповідати на запитання.

Номер слайду 11

Padlet. Padlet – це універсальна онлайн-дошка з інтуїтивним інтерфейсом, яку нескладно опанувати та легко застосовувати в навчальному процесі. Вона може бути використана для проектної роботи, індивідуальних завдань чи як інструмент збору інформації від усіх учасників процесу в одному місці. Для реєстрації на сайті padlet.com можна використати електронну пошту або наявний акаунт Google чи Microsoft.

Номер слайду 12

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Буздуган Марина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Інкл
Додано
8 березня 2023
Переглядів
353
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку