Презентація " Патріотичне виховання в умовах сучасного навчального закладу"

Про матеріал

ПРезентація досвіду роботи з теми " Патріотичне виховання в умовах сучасної школи"

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Патріотичне виховання учнівської молоді в умовах сучасного навчального закладу КЗ « Грушівський ліцей Грушівської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області»

Номер слайду 2

Це так, як дихати – любити Батьківщину. В. Сосюра

Номер слайду 3

успадкування духовних надбань українського народу; вивчення вікових традицій та героїчних сторінок історії українського народу та його Збройних сил; виховання моральної відповідальності за все, що робиться на рідній землі, палке прагнення боротися за розквіт, велич і могутність Батьківщини, готовності її захищати;утвердження принципів загальнолюдської моралі: правди, справедливості, милосердя, патріотизму та інших доброчинностей. Мета національно - патріотичного виховання:

Номер слайду 4

Морально – психологічне забезпечення національно – патріотичного виховання – це формування позитивних установок: Високе самопочуття громадянина України Стійкий соціальний оптимізм Впевненість у єдності з Вітчизною

Номер слайду 5

Складові патріотичного виховання. Любов

Номер слайду 6

Форми патріотичного виховання. Шкільний музей. Просвітницькі години. Бесіди. ЛекціїРозповідіЕкскурсіїУроки

Номер слайду 7

Виховання національно свідомої особистості, патріота своєї держави не можливе без любові до рідного слова.

Номер слайду 8

Кривавими сльозами плаче неня Україна,Де тихі зорі, ясні води й мова солов’їна,Де дух козацький вільний у небо рветься,Мільйон сердець гарячих щирих б’ється.  Ми вільні духом і серцем незалежніЧужинський чобіт топче край співучий,Зломить він прагне дух могучий. Та «Зась! - йому сказали українці,-Тут край свободи, а ви в ньому – чужинці».

Номер слайду 9

Чужа вам думка вільна й незалежна,Та вабить зір ваш земля наша безмежна. Спиніться, нелюди, бо лихо з вами буде,Наруги над Вкраїною народ наш не забуде. Ми вільні духом і серцем незалежні,Цьому нас вчать степи наші безмежні. Ніколи наш народ не стане на коліна,Бо ми могутня нація, єдина!Вікторія Костюченко

Номер слайду 10

Національний патріотизм передбачає насамперед історичну пам’ять. Пам’ятаймо , хто ми, чиїх батьків і будьмо великими Українцями!

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

pptx
Додано
6 березня
Переглядів
49
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку