Презентація "Педагогічні прийоми формування у здобувачів освіти позитивної установки на урок"

Про матеріал
Педагогічні прийоми формування у здобувачів освіти позитивної установки на урок. Історія України.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

О.А. Лешко

Номер слайду 2

 виникає дуже швидко, в перші хвилини уроку; за своєю якістю поділяється на  позитивну або негативну.

Номер слайду 3

проекція на дітей позитивної установки викладача, його емоційної співучасті, зацікавленості в результаті, упевненості в собі та дітях, передбаченні успіху; формування позитивної установки на урок внаслідок ефективно продуманого плану та мотиваційної діяльності.

Номер слайду 4

усмішки, підтримці викладача; розуміння мети уроку дітьми; мотивації здобувачів освіти; використання інноваційних форм проведення уроків; особистості педагога, що досконало і глибоко володіє знаннями; успіху і похвали.

Номер слайду 5

Позитивне ставлення до дітей загалом, відчуття задоволення від майбутньої роботи з дітьми. Позитивна установка викладача, психологічна готовність до емоційного долучення до діяльності, зацікавленість у досягненні поставленої мети, впевненість у собі й дітях, передбачення успіху. Психологічна готовність викладача працювати з дітьми певного віку. Психологічна готовність викладача спілкуватися й співпрацювати з конкретною групою. Кожен урок, як хороша  вистава, повинен мати гарний вступ, що сприяє формуванню позитивної установки на діяльність. Формування в здобувачів освіти позитивної установки на урок. Збагачення учнів новими яскравими враженнями. Створення необхідного нового досвіду, який би полегшив сприйняття знань з предмету чи розділу.  

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

—  готовність дитини до навчання; —  позитивне ставлення здобувачів освіти до закладу та процесу навчання; —  формування мотивації до вивчення предметів, пізнавального інтересу; —  комплексна організація навчально-виховного процесу, враховуючи індивідуальні, психологічні особливості школярів; —  інноваційний підхід до організації та проведення навчальних занять.

Номер слайду 11

ppt
Додано
17 лютого 2022
Переглядів
233
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку