Презентація "Перевір свої знання"

Про матеріал
Підсумковий урок з образотворчого мистецтва для 5 класу. В презентації використано різноманітні цікаві завдання для узагальнення знань та вмінь учнів з образотворчого мистецтва з опорою на раніше здобуті знання та вміння.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок № 16 Образотворче мистецтво 5 клас. Підсумковий урок за семестр

Номер слайду 2

Організація класу. Добрий ранок! Добрий день!Нашу зустріч розпочнем!Дзвоник всім нам дав наказ —До роботи швидше, клас. Попрацюєм всі старанно,Щоб пройшов урок немарно.

Номер слайду 3

Вкажіть види «Образотворчого мистецтва» Поезія Архітектура Література Декоративно-ужиткове мистецтво Живопис Скульптура Графіка8. Музика

Номер слайду 4

До якого виду образотворчого мистецтва належить твір?Графіка. Живопис Скульптура Архітектура

Номер слайду 5

Визнач кольорову гаму художнього твору. Тепла. Холодна

Номер слайду 6

Знайди силует вовка123r

Номер слайду 7

Знайди силует домашньої тварини12345r

Номер слайду 8

Види графіки. Встанови відповідність{616 DA210-FB5 B-4158-B5 E0-FEB733 F419 BA}Станкова графіка включає ілюстрації, обкладинку тощо. Промислова графікарекламними, сатиричними тощо. Газетно-журнальнаце самостійне зображення на аркуші, що не має прикладного призначення. Плакатиналежить карикатура, шарж. Книжкова графіка. етикетки, поштова продукція, грошові знаки.

Номер слайду 9

Живопис {616 DA210-FB5 B-4158-B5 E0-FEB733 F419 BA}Станкові картини виник тоді, коли виникла опера, і на сцені з’явилися перші декорації. Монументальний живописвиконують на мольберті (на станку), закріплюють у рамах. Вони є самостійними творами. Ними ми милуємося зазвичай у музеях і галереях. Декораційний живопис виконуються на стінах і стелях будівель — театрів, музеїв, храмів, вони сприймаються як частина архітектурного ансамблю.

Номер слайду 10

Скульптура станкова

Номер слайду 11

Види архітектурної діяльностіархітектура об’ємних споруд ландшафтна архітектура

Номер слайду 12

Намалюй роботу за власним бажанням.

Номер слайду 13

Продемонструй власні роботи..

Номер слайду 14

12.12.2022 СьогодніЯ з усім справився. Мене урок засмутив. Все було легко та просто. Було складно та нічого не зрозуміло. Більше сміху ніж навчання. Чекаю наступний урок. Свій настрій залишу в секретіРефлексія «Мій настрій». Обери емотикон, який відповідає твоєму настрою в кінці уроку

pptx
Додано
18 грудня 2022
Переглядів
1111
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку