Презентація "Підставка під олівці"

Про матеріал
Матеріал для ознайомлення з даною темою. Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці, відповідно до дистанційного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Об’єкт проєктної діяльності: Підставка під олівціОсн.техн:паперопластика. Дод:аплікація,мод.орігамі.

Номер слайду 2

Призначення та функціональність підставки під олівці 1. Напевно, багато хто з вас зіштовхувалися з такою проблемою, що часто олівці і фломастери знаходяться в не належному місці. Тому дуже доречно коли на столі є підставка ,яка буде забезпечувати зручність та порядок.2. Крім зручності, підставка для олівців ще стане відмінним декоративним доповненням вашого столу.3. Тому я хочу запропонувати вам виготовити підставку для олівців своїми руками.

Номер слайду 3

Моделі аналоги З чого можна виготовити підставку?З паперових тубусів

Номер слайду 4

Моделі аналоги. Скляних та металевих банок

Номер слайду 5

Моделі аналоги З пластикових пляшок

Номер слайду 6

Моделі аналоги. З паперу

Номер слайду 7

Моделі аналоги. Різні види матеріалу та дизайну

Номер слайду 8

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігамі

Номер слайду 9

Матеріали та інструменти для роботи1. Офісний кольоровий папір або набір для орігамі (квадратний аркуш паперу (у нас 21х21 см));2. Лінійка;3. Олівець;4. Ножиці;5. Клей.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміПочинаємо складати аркуш навпіл. Так ми позначили середню лінію.

Номер слайду 12

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміТепер до неї загинаємо бічні сторони. На розвороті бачимо, що лист розділений згинами на 4 рівні частини.

Номер слайду 13

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміПовторюємо ті ж самі згини в іншому напрямку. У підсумку наш лист розділений на 16 однакових квадратів. Розташовані по кутах квадрати загинаємо, надаючи їм вигляд трикутників

Номер слайду 14

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміНижній край заготовки загнемо вгору. Верхній край потрібно загнути вниз.

Номер слайду 15

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміБокові сторони підігніть в бік центру. Залишилося ввести лівий край заготовки в правий.

Номер слайду 16

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміВставте частини одна в іншу, щоб в центрі вийшов квадратик. У кишеньку можна вставити шматочок кольорового паперу іншого кольору, фотографію або малюнок з улюбленим героєм.

Номер слайду 17

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміТак ми отримали один з шести модулів нашої майбутньої підставки. Потрібно зробити ще 5 таких заготовок.

Номер слайду 18

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміКожна така заготовка буде окремим елементом у нашій підставці. Починаємо склеювати їх. Для цього на бічну сторону одного з модуля наносимо клей. З'єднуємо його з іншим модулем.

Номер слайду 19

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміТак виглядає наш виріб на даному етапі, якщо подивитися на нього зверху. З'єднуємо всі 6 модулів.

Номер слайду 20

Покрокова інструкція виготовлення підставки під олівці Технологія: модульне орігаміЗалишилося прикрасити наш виріб за своїм бажанням. Робимо це за допомогою кольорових страз або паперу. Наша підставка під олівці готова.

Номер слайду 21

Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Плющ Наталія Георгіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
22 грудня 2022
Переглядів
3405
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку