Презентація "Підсумкова робота для формувального оцінювання учнів"

Про матеріал
Завершальне (підсумкове) оцінювання результатів навчання у першому класі має місце лише в кінці навчального року і проводиться з метою визначення освітніх завдань для реалізації індивідуального підходу до дитини в процесі подальшого навчання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підсумкова робота з української мовидля формувального оцінювання___ клас2019/2020 навчальний рік

Номер слайду 2

Підсумкова робота з української мовиучня (учениці) 1-го класу. Навчальний заклад. ПІ На подвійному листочку в косу лінію вгорі сторінки посередині зроби наступний підпис роботи:

Номер слайду 3

…..1. Тести1. (варіант відповіді – маленька письмова буква)2.3.4.5.6. пропусти 2 рядочки вниз - запиши дату і виконуй завдання, нумерацію та форму завдань зберігати:

Номер слайду 4

Скільки букв в українській абетці?варіанти відповідей а) 32;  б) 33; в) 23.1. Тести3. Який звук буква Ю позначає у слові людина ?варіанти відповідей а) [йу];  б) [у]; в)  [а].2. Які букви завжди позначають два звуки?варіанти відповідей а) щ, ї;  б) є, ю;  в) я, ї.4. У якому варіанті всі слова правильно поділені для переносу?варіанти відповідей а) ба - бу - ся, до - ро - га, зем – ля; б) ко - ра - бе - ль, лис - тя, мо – я;  в) о - сінь, бі - ль, ді – ти.

Номер слайду 5

1. Тести5. Познач межі речення. Скільки слів у реченні?Хтошвидкочитає,тойбагатозробитивстигає.варіанти відповідейа) 6 слів;б) 7 слів.6. Віднови і запиши речення: вікна, калина, біля, росте.7. Які слова в реченні записані неправильно? Дівчинка наталочка назвала котика мурчиком. варіанти відповідейа) дівчинка, назвала; б) назвала, котика; в) наталочка, мурчиком.8. В якому рядочку записані всі слова з наголосом на перший склад? варіанти відповідейа) якір, подруга, оцет, лялька, олень; б) олень, оцет, театр, папір, дитина.

Номер слайду 6

2. Списування….(Назва тексту) на наступному рядочку запиши 2. Списування:

Номер слайду 7

2. Списування тексту Прочитайте. Придумайте заголовок до тексту. Спишіть текст. Лелека живе на старому в’язі з лелечихою й лелеченятами. До в’яза прибігають Тарасик, Гриць, Миколка й Тетянка. Птахи летять на луги, до Десни. Лелеченята неохоче злітають у небо. Плавно летять до річки. Це їх перший політ. (за В. Чухлібом)У другому реченні підкресліть слова-назви істот.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

pptx
Додано
12 травня 2020
Переглядів
1131
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку