Презентація: Пірсинг і тату

Про матеріал
• Пірсинг і тату—це краса, мода чи небезпека?Найбільше бажання молоді– сподобатися протилежній статі. Нічого в цьому поганого немає. Погане може трапитися тоді, коли юнак та дівчина, піддавшись віянням моди, віддадуть свій організм на поталу хворобам та пов’язаним з ними ускладненням. На щастя, без згоди батьків підлітки не можуть робити пластику, пірсинг і тату. Адже втручання в організм є дуже небезпечним і може завдати непоправної шкоди нашому здоров’ю, навіть призвести до смерті.Отож вибирайте – мода чи здоров’я. А краще, оберіть власний стиль, який і модним буде, і убезпечить вас від багатьох проблем зі здоров’ям
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пірсинг Пі́рсинг — вид боді-арту, що зазвичай полягає у проколюванні ділянок тіла з метою фіксації прикрас або інших елементів у каналах що утворилися.

Номер слайду 2

Історія пірсингу Історія модифікацій людського тіла шляхом створення проколів у декоративних та культово-обрядових цілях, сягає своїми коренями самих зародків людської культури. У тій чи іншій формі пірсинг існував та продовжує існувати в усіх кутках земноі кулі. У стародавніх єгиптян, пірсинг носив соціальну функцію,який визначав приналежність власника пірсингу до певного соціального шару, так пірсинг пупка серед єгиптян у той час мали право носити лише представниці аристократії. У корінного населення Америки, проколи вух могли бути не лише прикрасою, а й символізувати приналежність до певного клану, роду чи племені.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Пірсинг язика Пірсинг губ та язика. Завдяки швидкій регенерації тканин ротової порожнини, подібні проколи заживають в середньому за 1-2 місяці. Варто зазначити що перші 3-4 дні після проколу у людини може серйозно змінюватися дикція. При недотриманні санітарних норм та правил безпеки, можливі серйозні ускладнення викликані запальними процесами та набряками у ротовій порожнині, що здатні перекривати дихальні шляхи та становити серйозну небезпеку для вашого життя.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Пірсинг брови Під ділянкою брів у кожної людини розміщена велика кількість нервових закінченнь. Саме тому цей вид пірсингу зазвичай є доволі болісним і складним у виконанні оскільки пошкодження нервів — що може статися якщо пірсинг виконується непрофесіоналом, неминуче призведе до серйозних ускладненнь — до втрати зору.

Номер слайду 7

Пірсинг носа Пірсинг носа личить не всім, добре задумайтесь перед тим як на нього наважитись. Пам'ятайте також, що пірсинг середньоі стінки носа вимагає досвіду та високого професіоналізму майстра. Заживає пірсинг носа в середньому за 2-3 тиждні.

Номер слайду 8

Пам’тайте! Пам’ятайте! Пірсинг може завдати непоправної шкоди вашому здоров’ю. При здійсненні таких операцій ризик зараження будь якими інфекціями дуже великий, навіть смертельними, такими як гепатит В, С, тощо

ppt
Додано
19 січня 2019
Переглядів
9222
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку