Презентація плану заходів для педагогів "Самовідновлення моїх ресурсів"

Про матеріал
Презентація плану заходів для педагогів "Самовідновлення моїх ресурсів", перелік розроблених заходів з попередження емоційного вигорання та підтримки психічного здоров'я педагогів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Самовiдновлення моїхресурсів. Проєкт підготувалапрактичний психолог Анастасія Хасієва

Номер слайду 2

Тривалість проєкту: 1 місяць. Проєкт розрахований на 4 занять-зустрічей, 1 заняття на тиждень

Номер слайду 3

Проєкт плану заходів для педагогів. Мета:особистісно-професійний розвиток, що пов’язаний з профілактикою «емоційного вигорання», формування досвіду здобувачiв щодо пошуку, добору та адаптації шляхів та методів для здійснення діагностики, профілактичних заходів та визначення напрямів подолання симптомів професійного та емоційного вигорання.

Номер слайду 4

Завдання проєктуоволодіння теоретичними знаннями про основні підходи до вивчення емоційного вигорання в діяльності фахівців освітньої галузі, причини виникнення, основні симптоми та форми прояву, його вплив на поведінку, професійну діяльність й психічне здоров’я педагогiв.ознайомлення з основами психічної саморегуляції педагога як умови профілактики професійного вигорання.

Номер слайду 5

Очікувані результати Реалізовувати принципи педагогіки толерантності у професійній діяльності педагога Розробляти шляхи формування сприятливого соціальнопсихологічного клімату Запобігати виникненню професійного та емоційного вигорання педагога

Номер слайду 6

План заходів. Заняття 1. Лекція для педагогічного колективу«Емоцiйне вигорання: поняття, симптоми та детермінанти виникнення». Заняття 2. Дiагностика рівня емоційного вогорання за методикою дослідження емоційного вигорання В. Бойко.

Номер слайду 7

План заходів. Заняття 3. Перегляд відеороліку «Я вмію слухати iнших!», виконання практичного завдання. Заняття 4. Тренінг «Прийоми та засоби саморегуляцiї несприятливих емоційних станів».

Номер слайду 8

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Планування
Додано
22 грудня 2021
Переглядів
613
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку