Презентація "Поради для успішного здійснення СРС здобувачам вищої освіти"

Про матеріал
Презентація "Поради для успішного здійснення СРС здобувачам вищої освіти" розрахована на бакалавр-магістратуру
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поради для успішного здійснення СРСздобувачам вищої освіти11 пп/з Галецька Анастасія

Номер слайду 2

1. Складання графіків самостійної роботи на семестр з урахуванням навчального навантаження протягом певного семестру. Графіки стимулюють, організовують, змушують раціонально використовувати час

Номер слайду 3

2. Уважно ознайомитися з планом заняття: з питаннями для обговорення, змістом завдань для самостійної роботи, поняттями до теми. Це дає можливість оцінити для себе обсяг майбутньої роботи.3. Прочитати конспект лекцій з теми заняття, відзначаючи матеріал, необхідний для вивчення поставлених питань.

Номер слайду 4

4. Ознайомитися з рекомендованою навчальною літературою, насамперед з основною (підручники), за необхідності поглибленого вивчення – з додатковою.5. Приділити особливу увагу основним поняттям теми, що вивчається, володіння якими сприяє ефективному засвоєнню дисципліни. Бажано виписати у словник найбільш важливі поняття та категорії

Номер слайду 5

6. Підготувати тези, міні-конспект або будь-який формат візуалізації змісту з запитань, що призначені для самостійного вивчення. Ці записи можуть бути використані на занятті як підказка під час виступу, а також для підготовки до іспиту.7. Виконати основні та/або додаткові практичні завдання, сформулювати власне бачення стосовно результатів його виконання. Виконати тестові завдання.

Номер слайду 6

8. Визначити основні проблеми (організаційні та змістові), які виникли під час підготовки до заняття. Це дасть змогу активно включатися в роботу в аудиторії та свідомо вирішувати їх, формувати глибоке розуміння предметного змісту дисципліни.

Номер слайду 7

Бажаю успіху у навчанні

pptx
Додано
28 травня
Переглядів
24
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку