Презентація "Портфоліо керівника гуртка"

Про матеріал
Методичні рекомендації щодо оформлення портфоліо керівника гуртка. Методична хвилинка "Портфоліо керівника гуртка
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Методична хвилинка: «Портфоліо керівника гуртка закладу позашкільної освіти»

Номер слайду 2

Портфоліо – спосіб фіксації, накопичення матеріалів, що демонструють рівень професіоналізму педагога. Портфоліо педагога – опис у довільній формі освітніх і професійних здобутків педагога. Портфоліо містить відомості про професійне вдосконалення, інформацію про участь у проєктах, публікації, методичні розробки

Номер слайду 3

Загальні вимоги до оформлення портфоліо: - системність, регулярність самомоніторингу (постійне оновлення даних); - достовірність; - об’єктивність; - структуризація матеріалів; - логічність, лаконічність; - охайність, естетичність оформлення; - цілісність представлених матеріалів; - наочність результатів ( можуть бути представлені фото-, відеоматеріали, що висвітлюють творчі здобутки педагога та його вихо­ванців).

Номер слайду 4

Структура портфоліо:титульний лист; зміст. Розділ 1. Загальні відомості про педагога(цей розділ дає змогу оцінити процес індивідуального розвитку педагога)Розділ 2. Професійна компетентність(цей розділ включає ма­теріали, які показують динаміку педагогічної діяльності за період від атестації до атестації)Розділ 3. Науково-методична ді­яльність (у цьому розділі розмі­щують методичні матеріали, що свідчать про роботупедагога з розвитку професійної компетент­ності)Розділ 4. Банк сертифікованих досягнень педагога. Розділ 5. Самоосвіта педагога(участь у вебінарах, семінарах, тренінгах) 

Номер слайду 5

Розділ 1. Загальні відомості про педагога: Педагогічне кредо педагога. Проблема, над якою працює педагог. Загальні відомості про педагога: - ПІБ педагога;- рік народження;- освіта (яка, що, коли закінчив);- спеціальність за дипломом;- посада, яку займає педпрацівник;- загальний педстаж;- педстаж на займаній посаді;- підвищення кваліфікації;- телефон, електронна адреса.

Номер слайду 6

Розділ 2. Професійна компетентність:1. Навчальні програми, за якими працює педагог, навчально-методична література.2. Участь в професійних творчих конкурсах.3. Методична діяльність. Виступи на семінарах. Організація і проведення семінарів, майстер-класів.4. Результати участі вихованців у конкурсах, фестивалях, змаган­нях, виставках.5. Проведення відкритих занять (тема заняття, дата проведення).6. Інформація про організацію виховної діяльності з вихованцями.7. Відгуки органів управління освітою, наукових установ,громадських організацій тощо, що висвітлюють творчі здобутки пе­дагога.

Номер слайду 7

Розділ 3. Науково-методична ді­яльність: Власні методичні розробки: методичні рекомендації, науково-методичні посібники тощо.2. Розробки занять, сценарії заходів.3. Публікація авторських матеріалів на освітніх платформах.4. Творчі роботи, виконані на курсах підвищення кваліфікації.5. Матеріали виступів на педаго­гічних радах, семінарах.5. Інформація про участь у ро­боті конференцій, круглих столів,семінарів, майстер-класів, твор­чих груп, методичних об'єднань району, міста, регіону.6. Матеріли дослідницької ро­боти.

Номер слайду 8

Розділ 4. Банк сертифікованих досягнень(матеріали, що відображають досягнення педагога):1. Копії документів, що підтверджують наявність вчених і почесних звань.2. Нагороди, грамоти.3. Дипломи різних фахових конкурсів.

Номер слайду 9

Розділ 5. «Самоосвіта педагога»(участь у вебінарах, семінарах, тренінгах) 

pptx
Додано
17 листопада 2022
Переглядів
1767
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку