Слайд
1
Тема:Практична робо́ та. Техноло́ гія ́ приготування салату “Яйце і́ зелена цибуля”.
ІНСТРУМЕНТИ:
10
НІЖ, ДОШКА ДЛЯ НАРІЗА́ ННЯ́
ІНГРЕДІЄНТИ́
Варені я́ йця (круто), зеле́ : на цибу́ ля, сіль, пе́ рець, смета́ на ́
(майонез)́ ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ:
1,2.Нарізати зелену цибулю та варені яйця.
3.Покласти у тарілку яйця та цибулю.
4.Додати сметану.
5.Посолити та поперчити.
6.Перемішати салат.
7.Засервірувати салат
СЛОВНИК
Завдання:
1. Запиши у зошит (слайди 1,10).
2.Повтори правила безпечної роботи (слайди
6,7).
3.Виконай практичну роботу (слайди11,12,13,14,15,16,17,18,19,20).
4.Вивчи словник (слайд 22)
5.Фото звіт завантаж у ГуглКлас.
Презентацію підготувала вчителька трудового навчання КЗО “КСШ “Сузір’я” ДОР
Назаренко ВГ (основа- матеріали з мережі інтернет, відео з сайту “Нове шкільне харчування” (Є.Клопотенко)
https://www.youtube.com/watch?
v=PtE41N1q7gc)