Презентація "практична робота. технологія приготування салату з яйцем та зеленою цибулею."

Про матеріал
В закладі продовжується робота з формуючого (практичного) етапу проєкту “Гайда на кухню!” Проєкт спрямований на формування у здобувачів освіти з ООП культури харчування; правильних харчових звичок; основ здорового харчування та здорового способу життя; соціалізацію дітей з порушення слуху та дітей з тяжкими порушеннями мовлення. Матеріал використовувався на уроці трудового навчання за дистанційною формою навчання. Рецепти страв адаптовані відповідно до Збірника рецептури страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах./ Є Клопотенко
Перегляд файлу

imageСлайд

1

Тема:Практична робо́  та. Техноло́    гія ́ приготування салату “Яйце і́ зелена цибуля”.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

ІНСТРУМЕНТИ:

10

                                                                 НІЖ, ДОШКА ДЛЯ НАРІЗА́                                          ННЯ́

ІНГРЕДІЄНТИ́

imageВарені я́ йця (круто), зеле́       :         на цибу́                     ля, сіль, пе́ рець, смета́     на ́

(майонез)́         ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ:

1,2.Нарізати зелену цибулю та варені яйця.

3.Покласти у тарілку яйця та цибулю.

4.Додати сметану.

5.Посолити та поперчити.

6.Перемішати салат.

7.Засервірувати салат

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image


СЛОВНИК

image

Завдання:

1. Запиши у зошит (слайди 1,10).

2.Повтори правила безпечної роботи (слайди

6,7).

3.Виконай практичну роботу (слайди11,12,13,14,15,16,17,18,19,20).

4.Вивчи словник (слайд 22)

5.Фото звіт завантаж у ГуглКлас.

Презентацію підготувала вчителька трудового навчання КЗО “КСШ “Сузір’я” ДОР

Назаренко ВГ (основа- матеріали з мережі інтернет, відео з сайту “Нове шкільне харчування” (Є.Клопотенко)

https://www.youtube.com/watch?

v=PtE41N1q7gc)

pdf
Пов’язані теми
Трудове навчання, Презентації
Інкл
Додано
10 липня 2023
Переглядів
307
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку