Презентація"Правила для учнів''

Про матеріал
Картки з правилами поведінки учнів,ілюстрований матеріал,вірші,картинка''Впізнай себе","Ти учень в школі",загадки,прислів'я
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила для учнів. Перший раз у перший клас!

Номер слайду 2

Ти живеш у суспільстві людському, Без людей ти не зміг би прожить. І хоч правил багато є в ньому, Ти всі правила мусиш завчить.

Номер слайду 3

Вчасно йди завжди до школи Та не спізнюйся ніколи. Вчись раніше пробудитись,Щоб до школи не спізнитись. Чемним будь, завжди вітайся і при цьому — усміхайся. Всіх вітай: дітей, батьків, Друзів і учителів. 

Номер слайду 4

Слухай вчителя уважно І веди себе поважно. Щоб зуміли все зробити Та все добре зрозуміти. На уроці не гукай, Завжди руку піднімай. Там, де шум і крик буває, Працездатності немає.

Номер слайду 5

На перерві в ігри грайся, А не бігай, не штовхайся. Як ведеш себе негоже — Завжди травма бути може. По перилах не з'їжджай. В гру на східцях теж не грай. Сходи - це вже небезпека, Й до біди тут недалеко.

Номер слайду 6

В школу з книжкою ідіть. Зайві ж речі не беріть. Ними можна травмувати. Всім про це потрібно знати. Книжка всім знання дає. В кожній щось цікаве є. Тож по книжці не малюй Та не рви її, не псуй.

Номер слайду 7

В нашій школі — учень ти. Скрізь дотримуйсь чистоти. Слідкувати завжди треба, Щоб порядок був у тебе. У їдальні всі їдять,Там не бігають — сидять. Як їси — не поспішай. Все прожуй, тоді ковтай. В туалет йдуть при потребі. Чистота там завжди треба. Пам'ятай, що ти — людина Й знати правила повинна.

Номер слайду 8

Школа - це твій рідний дім. Будь господарем у нім. Парти бережи і стіни, Скрізь поводь себе відмінно.

Номер слайду 9

Наполегливо учися-У житті це знадобиться. Вчитись ти прийшов до школи. Не забудь про це ніколи!

pptx
Додано
31 січня 2021
Переглядів
1535
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку