Презентація " Правила поведінки під час виходу з карантину ( прибудинкові майданчики)"

Про матеріал
Презентація розроблена для учнів 1-9 класів загальноосвітніх шкіл для попередження поширення коронавірусу covid- 19 під час перебування на прибудинкових майданчиках.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила поведінки під час виходу з карантину для попередження поширення коронавірусу COVID- 19на прибудинкових майданчиках. Розробила вчитель І категорії основ здоров’я Чугуївської зош І-ІІІ ступенів № 2 : Чураєва І. В.

Номер слайду 2

Зберігайте “масочний режим”

Номер слайду 3

Безпечна відстань. Дотримуйтесь соціальної дистанції не менше 1- 1,5 метрів;

Номер слайду 4

Постійна дезінфекція. Обробляйте руки антисептиком. Візьміть з собою одноразові серветки, для протирання поверхонь та рук. Опісля – згорніть одноразову серветку, покладіть в поліетиленовийпакет та викинь у смітник.

Номер слайду 5

- спортивних, ігрових конструкцій яких торкається багато людей;- близького контакту з тими , хто має симптоми застуди. Уникайте:

Номер слайду 6

- Після виходу з майданчику обов’язково продезінфікуйте руки та інші відкриті частини тіла. - Повернувшись додому, ретельно помийте їх з милом,  а також вмийте обличчя.- Продезинфікуйте ваш мобільний телефон, ключі, гаманець та інші предмети, на які міг потрапити вірус на вулиці. Що потрібно зробити по поверненню додому

Номер слайду 7

Головне, бережіть себе! Дотримуйтесь правил карантину. Адже він колись закінчиться, і ми всі з вами знову зможе гуляти з друзями скільки захочемо. Будьте здорові!

pptx
Додано
25 травня 2020
Переглядів
1563
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку