Презентація "Правила поводження під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів".

Про матеріал
Презентація містить матеріал для проведення виховної години: фото вибухонебезпечних предметів, їх опис, матеріал для вчителя, пам'ятку, відеоматеріал.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила поводження під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів17.11.22 Виховна година. Півень О. М.

Номер слайду 2

Що незвичайне побачили діти?

Номер слайду 3

Вибухонебезпечний предмет – предмет, який може вибухати при нагріванні, струсі, вібрації, ударі та інших зовнішніх діях ( навіть при фотографуванні його)

Номер слайду 4

Хоч нам це нагадує красивого метелика, це дуже небезпечна міна. Вона невелика, розміром як долоня, може бути зеленою або коричневою. Ця міна може вибухнути, якщо до неї хтось доторкнеться, або навіть сама по собі - раптово. Тому наближатись до такого поганого “метелика” дуже небезпечно. Ця міна може сховатись у траві, біля кущів чи під будинком у тих містах, де була війна. Ось чому треба бути дуже уважним - не підходь, не чіпай, обережно відійди і повідом про знахідку когось із дорослих. Вони зателефонують за номером 101 і рятувальники неодмінно приїдуть, щоб знешкодити міну і знову зробити це місце безпечним.

Номер слайду 5

• Дивитися під ноги.• Не підіймати покинуті предмети із землі.• Не наближатися до підозрілих предметів, боєприпасів, їхніх уламків, військової техніки.• Якщо побачили небезпечний предмет, телефонуйте 101.

Номер слайду 6

Крім вибухонебезпечних предметів, таких як різні види снарядів та мін, є ще предмети, які замасковані під речі щоденного вжитку. Вони дуже небезпечні та мають підозрілий вигляд!

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Завжди будь уважним та обережним!

pptx
Додано
16 листопада 2022
Переглядів
6031
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку