Презентація "Правила техніки безпеки в кабінеті інформатики" (ч2)

Про матеріал
Техніка безпеки у кабінеті інформатики та ІКТ. У кабінеті, де встановлена комп’ютерна техніка, потрібно неухильно дотримуватися правил безпечної роботи. Для чого це потрібно: • збереження життя і здоров’я • збереження техніки
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Техніка безпеки у кабінеті інформатики. Правила роботи з комп’ютером

Номер слайду 2

Комп'ютер – це складний пристрій, при роботі з ним потрібно дотримуватися правил поведінки. http://vsimppt.com.ua/ Сьогодні * Пам'ятай!

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Бройченко А.Г. 2006

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Щоб було комфортно працювати за ПК, щоб не зашкодити своєму організму, потрібно правильно організувати своє робоче місце. Правильна робоча поза допомагає позбутися перенапруги в м’язах, сприяє кращому кровообігу та диханню. Робоче місце

Номер слайду 8

Потрібно неухильно дотримуватися правил техніки безпеки. Порушення цих правил може призвести до поразки електричним струмом, викликати пожежу!

Номер слайду 9

На вулиці досить прохолодно, учениця прийшла на урок інформатики в шапці та рукавичках. Учитель не дозволив працювати їй на комп’ютері. Чому? (У верхньому одязі важко працювати за комп’ютером, знаходитись у комп’ютерному кабінеті у верхньому одязі заборонено.) Назвіть правило, порушене в зазначеній ситуації:

Номер слайду 10

Хлопчик , виконавши своє завдання, почав ходити по класу, щоб з’ясувати, чи виконали завдання інші. Учитель зробив учневі зауваження. Чому? (Ходити по класу під час роботи учнів без дозволу вчителя заборонено — це може заважати іншим учням успішно виконувати завдання.) Назвіть правило, порушене в зазначеній ситуації:

Номер слайду 11

Одна дівчинка дуже любить свою ляльку, тож вона принесла іграшку на урок інформатики. На уроці вона спробувала показати ляльку однокласникам. Учитель зробив зауваження. Чому? (Приносити зайві речі на урок заборонено — вони можуть заважати працювати.) Назвіть правило, порушене в зазначеній ситуації:

ppt
Додано
19 лютого 2019
Переглядів
10159
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку