Презентація "Правильна вимова слів зі звуком Ґ"

Про матеріал
Презентація "Правильна вимова слів зі звуком Ґ" створена відповідно до Типової освітньої програми,розробленої під керівництвом О.Я.Савченко. 3 клас Н.Кравцова
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правильна вимова слів зі звуком Ґ

Номер слайду 2

ҐҐ ґґґ ґу дзик ґудзик. Каліграфічна хвилинка

Номер слайду 3

ГаваҐава Ґанок ґазда ґаздиня ґуля

Номер слайду 4

 Виконання вправи 10. Робота в парах

Номер слайду 5

Заніміла наша спинкаІ затерпли кулачки. Знов у нас фізкультхвилинка,Наші любі діточки. Позгинали вправні пальціВ кулачок і з кулачка. А тепер, немов у танці,Затанцюєм гопачка.І ось так поставим руки. До плечей — і розведем,Колові ми зробим рухиІ на парти покладем. Фізкультхфилинка

Номер слайду 6

Читання з позначками («система поміч»).— Діти, читаючи текст ви повинні з'ясувати, що ви вже знаєте, яку інформацію прочитали вперше, про що ви хотіли б дізнатися більше. Для цього ви будете ставити відповідні умовні позначки, які перед вами. Умовні позначки: Читання з позначками«V» — я це знав;«-» — це суперечить тому, що я знаю;«+» — я цього не знав;«?» — я хочу про це запитати.

Номер слайду 7

Уявіть, що ви — відома людина (дизайнер одягу), і у вас «журналіст» бере інтерв'ю: «На якому одязі ви пришили б малі ґудзики, а на якому — великі, а, можливо, і квадратні?». Використання технології «Сторітелінг»

Номер слайду 8

Дзи_а, _арбуз, _орнятко, _едзь, _руша. Вставте букву г чи ґґґггг

Номер слайду 9

С.7 Вправа 12Інструктаж до виконання домашнього завдання. Домашнє завдання

Номер слайду 10

Вправа «Рюкзачок-м'ясорубка-кошик».  — це потрібні для мене знання. — мені потрібно подумати над отриманою інформацією. — ці знання мені не потрібніРефлексія.

pptx
Додано
14 вересня 2022
Переглядів
455
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку