1325476981110121314 ПРИГОТУНазвіть етапи підготовки сировини до використання. Етапи підготовки сировини до використання: Просіяти борошно. Просіяти цукор-пісок. Зачистити вершкове масло, нарізати його на шматки. Перевірити на свіжість яйця, та промити у чотирьох ваннах. Розчинити дріжджі у теплій воді та процідити їх через сито.?Колесо Фортуниrrr
Знайдіть правильну відповідь:{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A} Види браку Причини виникнення1 Булка малого об’єму з щільним м’якушем і великими тріщинами на поверхніАПогано змащені форми, необережно знімали вироби2 Булка з вм’ятинами ББулки були близько розташовані на листі3 Булка з надривами. ВПогано розчинені дріжджі4 Булки забрудненіГВисока температура випічки, погано розстояне тісто5 Булки з притисками. ДДодали багато солі6 Булки нерівномірно змащеніЖНесвіжі дріжджі, тісто перебродило7 Булки нерівномірно випеченіЗФорми та листи забруднені8 Булки з плямами на поверхніІТісто перебродило9 Булки мають розпливчасту форму. ЙНедостатній час розстоювання10 Булки із закалом. КТісто прокисло,багато обминок11 Булки кисліЛРано змащені булки12 Булки солоніМНесвоєчасно повернули листи з випічкою13 Булки з неприємним запахом. НСклали в гарячому вигляді{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№з/п. Відповідь12345678910111213 ЙНАЗБЛМВКГІДЖ