Презентація "Приготування бутербродів"

Про матеріал
Даний матеріал може бути використаний для освоєння теми "Приготування бутербродів" з професії Кухар. Кондитер учнями професійно, професійно-технічної освіти
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Приготування бутербродів. Підготуваламайстер виробничого навчанняІрина Ткаченко

Номер слайду 2

Бутерброд(від нім. Butterbrol – хліб з маслом) Вид холодної закуски. Ця страва стала основоюдля приготуваннянайпопулярнішої у всьому світізакуски

Номер слайду 3

У сучасній українській кухні набули визнання закуски, розміщені на скибочці хліба, - бутерброди (накладанці), які можна довільно комбінувати. Для приготування бутербродів використовують пшеничний і житній хліб із скоринкою або без неї. Хліб має бути не дуже м’яким, оскільки він погано нарізується, деформується, розкришується.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Відкриті бутерброди Відкриті бутерброди – представляють собою шматок хліба на поверхні якого знаходиться якийсь наповнювач. Простіготують з одного виду продуктів Складні готують з набору кількох продуктів, які поєднуються за кольором і смаком

Номер слайду 6

Закриті бутерброди (сандвич) Для приготування закритих бутербродів з батонів або булочок їх розрізують уздовж навпіл, поверхню розділу змащують маслом і вкладають скибочки підготовлених продуктів.

Номер слайду 7

Бутерброди закусочні (канапе)  Готують на маленьких шматочках підсушеного або підсмаженого на маслі хліба, ще використовують випічку з листкового і прісного тіста. Замість хліба для закусочних бутербродів використовують також воловани, корзиночки(тарталетки)

Номер слайду 8

Гарячі бутерброди Той же холодний, але з доповненням верхнього шару з сиру, нарізаного тоненькими шматочками або тертого. Бутерброд розташовується в розігрітій духовці або під гриль і вважається готовим після розплавлення сиру.

Номер слайду 9

Солодкі бутерброди Солодкі бутерброди подають до чаю, кави, молочних напоїв з соком або до інших змішаних напоїв. Для приготування солодких бутербродів можна використовувати не надто тверде і не дуже солодке печиво, кекс, бісквіт, всі сорти хліба.

Номер слайду 10

Цікаві факти з преси про бутерброди Бутерброд виявився і самим солодким – його начинка зроблена із шоколадної маси, посипаної мингдальною крихтою. Цілий день 520 волонтерів начиняли цією пастою 21 тисячу булочок. На рекорд пішло 10 тон шоколадного крему, три тони мигдальної крихти і тисяча столиків, на яких і помістився гігант.

Номер слайду 11

Зробіть бутерброди за власним смаком Сфотографуйте або зніміть відео. Результат надіслати в Google Клас. Домашнє завдання

pptx
Додав(-ла)
Ткаченко Ірина
Додано
23 січня 2022
Переглядів
5144
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку