• Презентація про Товстого і Тонкого

Про матеріал
• Презентація до уроку 7 класу " про Товстого і Тонкого " • Бажаючі можуть скачати.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Оповідання Антона Чехова Товстий і Тонкий

Номер слайду 2

«Товстий і Тонкий» характеристика Товстого. Товстий – людина, що має високе положення в суспільстві, хороший дохід, ситий і процвітаючий, звиклий до поклоніння. Достаток дозволяє втілити йому свої бажання. Товстий асоціюється з людиною доброзичливою, привітною, щирою. “Товстий” першим помітив свого друга, радісно гукнув його, назвав “голубчиком”

Номер слайду 3

«Товстий і тонкий» характеристика Тонкого. Тонкий – людина, що займає незначне становище в суспільстві, знаючий нужду, але вміє пристосовуватися до людей, чинам, обставинам. Чоловік “тонкий” асоціюється з людиною заздрісною, здатною на лестощі. Він вражений зовнішнім виглядом товстого, в його непомірних вигуках можна почути заздрість і захоплення. Він поспішає похвалитися родовитістю дружини і успіхами сина. Деяка штучність, його мови підкреслюється повторами, повним мовчанням дружини і настороженістю сина

Номер слайду 4

Джек Лондон Джон Ґрифіт Чейні народився 12 січня 1876 р. в Сан-Франциско. Коли йому був майже рік, його мати вийшла заміж за фермера Джона Лондона, який усиновив її сина. Рано почав працювати, ще в школі він підробляв продажем газет. А коли закінчив школу, пішов працювати на консервну фабрику. У 1893 році найнявся матросом на промислову шхуну. Перше плавання дало Лондону багато яскравих вражень, які лягли потім в основу багатьох його морських розповідей і романів. У 1897 році Лондон разом зі своїм 62-річним швагром подалися на Клондайк шукати золота. Саме про це Джек Лондон написав багато оповідань. За все життя Лондон видав 16 збірок. Першими, котрі принесли йому популярність. З липня по вересень 1911 року Джек Лондон також здійснив кінні подорожі Каліфорнією та сусідніми штатами. Джек Лондон помер у Каліфорнії 22 листопада 1916 р. в містечку Глен-Елен. Останні роки він страждав від ниркового захворювання і під час одного з нападів болю Джек Лондон прийняв занадто велику дозу снодійного.

pptx
Додано
8 грудня 2020
Переглядів
735
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку