Презентація " Проект-дослідження. Мистецтво з побуту."

Про матеріал
Проект-дослідження "Мистецтво з побуту", ознайомлює з можливостями та різноманітністю вторинних конструкційних матеріалів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Зробимо чистим навколишній світ!» Приєднуйтесь!

Номер слайду 2

Над проектом працюватимуть учні 8-Б класу: Сопронюк Вікторія Лопоха Богдан Лемещук Тетяна Брисюк Олег

Номер слайду 3

На занятті гуртка декоративно-прикладного мистецтва вчитель продемонструвала власну роботу, але коли ми дізналися, з яких матеріалів вона виготовлена, ніхто з нас не повірив цьому. І ми вирішили дослідити, які ще матеріали можна використати для виготовлення декоративних виробів.

Номер слайду 4

Богдан та Віка зібрали інформацію про використання пластику, целофану, паперу у декоративних роботах і створили типологію виробів з: паперу пластику целофану

Номер слайду 5

Тетяна та Олег дослідили, з яких матеріалів можна більше виготовити декоративних виробів

Номер слайду 6

Висновки Дійсно, з вторинних матеріалів можна створити цікаві речі. З наших досліджень виявилось, що найбільш вживаним матеріалом є пластик. Крім того, вироби несуть не тільки естетичне, але й практичне значення.

Номер слайду 7

Список використаних джерел 1. Копалова Н.Гурткова робота з аплікації та орігамі,Т.,2008. 2. Луцан Н. Декоративно – прикладне мистецтво та основи дизайну,К., Знання,2008. 3. http://art-time.at.ua/index/0-177 4. http://rivne-trudove.ucoz.ru/load/robota_z_prirodnim_materialom_ta_vtorinnoju_sirovinoju_na_zanjattjakh_gurtkiv_dekorativno_prikladnogo_mistectva/1-1-0-13 5. http://trudove.org.ua/category/kategorіya-stattі/dekorativne-mistetstvo?page=1 6. http://www.boxter.org/

ppt
Додано
27 січня 2019
Переглядів
859
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку