Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"

Про матеріал

Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"Презентація. "Програма дозвілля для пенсіонерів"

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Програма дозвілля для пенсіонерів. Підготували: Соколенко Анастасія, Холод Анастасія.

Номер слайду 2

Пенсіонери часто не знають, чим зайнятися у свій вільний час, і замикаються в кордонах власної квартири, дивану та телевізора. Але це дуже шкодить ВАШОМУ здоров'ю, тому ми пропонуємо Вам відвідати наш Центр дозвілля для людей похилого віку. завести багато знайомств;знайти нових друзів; займатися цікавими та корисними заняттями; знайти своє хобі; розкрити себе з іншого боку. Саме у нашому центрі Ви зможете:

Номер слайду 3

Що ми пропонуємо?

Номер слайду 4

АРТ-ТЕРАПІЯ

Номер слайду 5

ТАНЦЮВАЛЬНА ТЕРАПІЯ

Номер слайду 6

МУЗИЧНА ТЕРАПІЯ

Номер слайду 7

АКВАТЕРАПІЯ

Номер слайду 8

Отже!Наш Центр дозвілля чекає нових гостей, які бажають провести свій золотий вік з яскравими емоціями!Тож не соромтесь і приєднуйтесь до нас!Ми чекаємо саме на Вас!style.font. Weightstyle.font. Weightstyle.font. Weight

pptx
Додано
1 липня 2022
Переглядів
519
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку