Презентація "Програмісти України і світ"

Про матеріал

Мета проекту: представити програмістів - українців, що працюють за кордоном, їх роботи, участь у проектах та, за можливості, фінансові статки, умови роботи та проживання

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Програмісти України і світ. Автор: вчитель інформатики Берестівського НВК Оленіч Тамара Михайлівна

Номер слайду 2

Оленіч Т. М.«Програмісти України і світ». Комп’ютерна презентація. – Берестівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад», 2017 рік, 35с. Рецензент: Клюйко Т. М., заступник директора з навчально-виховної роботи. Схвалено методичною радою Берестівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад»  (протокол №2 від 27.12.2017 року ) Рекомендовано для практичного застосування вчителям інформатики, учням, студентам навчальних закладів, а також для тих, хто прагне розвиватись в особистісному та професійному планіКомп'ютерний набір Оленіч Т. М.

Номер слайду 3

Мета проекту:представити програмістів - українців, що працюють за кордоном, їх роботи, участь у проектах та, за можливості, фінансові статки, умови роботи та проживання

Номер слайду 4

План проекту Вступ. Хто такі програмісти? Особистісні та професійні якості програміста Трохи історії Видатні українські програмісти, які працюють за кордоном, та їх проекти 3.1. Макс Левчин 3.2. Стів Возняк 3.3. Арсен Костенко 3.4. Дмитро Андреєв 3.5. Віталій Гончарук 3.6. Нік Білогорський 3.7. Олександр Нескін 3.8. Іван Пасічник 3.9. Стас Матвієнко 3.10. Олексій Шевченко 3.11. Ян Кум Словничок термінів Висновок Література

Номер слайду 5

ВСТУП У переліку перспективних спеціальностей напрям інформаційні технології (Information Technologies, IT) займає особливе місце. Ця галузь вже змінила світ і продовжує відігравати ключову роль в подальшому технічному та інтелектуальному прогресі. Без комп'ютерів людству вже не обійтися, і фахівці, що в них розбираються – скрізь нарозхват. Більшість людей, далеких від програмування, навіть не можуть собі уявити всього розмаїття напрямів, які включає в себе професія програміст. Адже крім домашніх та офісних комп'ютерів існують ще мобільні пристрої, промислові комп'ютери і так далі. Різноманітність комп'ютерної техніки зростає з кожним роком, розширюються і сфери її застосування, а значить професія програміст не тільки не втрачає актуальності, а й навпаки, стає все більш затребуваною. Це - одна з найбільш високооплачуваних професій в Україні. Вибір кар'єри програміста - короткий шлях до Європи та Америки, адже наші фахівці користуються хорошим попитом на світовому ринку.

Номер слайду 6

Україна займає 11-е місце в топ-50 країн з кращими програмістами. Багато талановитих представників цієї професії працюють за межами нашої країни. Більшість ІТ-фахівців з тих, хто виїжджає працювати за кордон, приймають таке рішення заради спокійного і безпечного життя для себе і сім’ї. Приймаючи рішення про переїзд, українські програмісти насамперед звертають увагу на країну переїзду і можливість отримання посвідки на проживання. Серед основних причин для пошуку роботи за кордоном, крім якості життя є відсутність перспектив в Україні, а також бажання спробувати щось нове та цікаве.

Номер слайду 7

ХТО ТАКІ ПРОГРАМІСТИ? ОСОБИСТІ ТА ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ ПРОГРАМІСТА Програміст — людина, що займається програмуванням, виконує розробку програмного забезпечення (в простіших випадках — окремих  програм) для програмованих пристроїв. Прикладами таких пристроїв є: настільні ПК, мобільні телефони, смартфони, комунікатори тощо. Програміст – це фахівець, що володіє аналітичним складом розуму, гарною пам'яттю, здатністю вести складні математичні розрахунки, об'єктивно оцінювати можливості технологій та їх використання в кожному конкретному випадку. Для того щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці, йому знадобиться постійно розвивати свої знання в області програмування. Також необхідно встигати стежити за всіма змінами в сфері комп'ютерних технологій, в чому знадобляться допитливість і вміння працювати з великою кількістю інформації. Фізично не активна робота програміста вимагає від нього посидючості, зосередженості і вміння доводити до кінця тривалі, рутинні справи. Сучасному програмісту не обійтися без знання англійської мови. Він повинен відмінно розбиратися в будові комп'ютерів, знати принципи його роботи і володіти технікою швидкого друку на клавіатурі наосліп. Для роботи над проектами йому не обійтися без ініціативності та вміння працювати в колективі.

Номер слайду 8

ТРОХИ ІСТОРІЇ Програмування — це процес проектування, написання, тестування, налагодження і підтримки комп'ютерних програм. У більш вузькому значенні програмування розглядається як кодування. У ширшому сенсі процес програмування охоплює і створення, тобто розробку, алгоритмів, і аналіз потреб майбутніх користувачів програмного забезпечення. Першим програмованим пристроєм прийнято вважати жакардовий ткацький верстат, побудований в 1804 році Жозефом Марі Жаккаром, який зробив революцію в ткацькій промисловості, надавши можливість програмувати візерунки на тканинах за допомогою перфокарти. 19 липня 1843 графиня Ада Августа Лавлейс, донька великого англійського поета Джорджа Байрона, написала першу в історії людства програму для Аналітичної машини. Ця програма вирішувала рівняння Бернуллі, що виражає закон збереження енергії рухомої рідини.

Номер слайду 9

Програмовані комп'ютери вперше почали використовувати для вирішення військових завдань, що стояли перед США у Другій світовій війні. Саме війна стимулювала створення більш якісних і швидких способів обчислень. До вирішення цієї проблеми були залучені самі блискучі фахівці. У 70-тих вбудований компілятор (комп'ютерна програма що перетворює (компілює) програмний код, написаний певною мовою програмування на семантично еквівалентний код в іншій мові програмування) мав кожен ПК. Компілятор можна було запустити в будь-який час, коли програміст хотів швидко перевірити синтаксис. У результаті в кінці 1970-х і початку 1980-х були розроблені принципи об'єктно-орієнтованого програмування. Першу мову програмування Планкалкюль, створив німецький вчений Конрад Цузе. Очевидно,що з тих пір програмування істотно удосконалилося і розвинулося, щоб вирішувати актуальні проблеми сучасних людей.

Номер слайду 10

Видатні українські програмісти, які працюють за кордоном та їх проекти Та, українські ІТ-шники працюють не лише у Сполучених Штатах. Найчастіше українських програмістів кличуть у Польщу, Канаду, Німеччину, Ізраїль, Великобританію і скандинавські країни. За оцінками онлайн-спільноти розробників програмного забезпечення DOU, за останній рік з України виїхало від 2 000 до 5 000 фахівців.  На узбережжі затоки Сан-Франциско, розташовані штаб-квартири кількох тисяч високотехнічних компаній, серед яких Apple, Google, Intel, Tesla, Facebook, Twitter та інші. Кремнієву долину називають найбільш інноваційним центром світу. Інноваційні ідеї приносять величезні гроші: якби штат Каліфорнія був окремою державою, то це була б восьма економіка світу з ВВП $2,3 трлн.  У Кремнієвій долині США (штат Каліфорнія) працює приблизно 200 українців. Деяким вдалося сворити власні компанії.

Номер слайду 11

Макс Левчин. Американський підприємець українського походження, співзасновник та головний інженер Pay. Pal, віце-президент з розробки в компанії Google. У свої 27 киянин Макс Левчин створив систему платежів  Pay. Pal, якою зараз користується цілий світ. Саме завдяки таланту українського програміста Pay. Pal став невразливим до хакерських атак. Україну хлопець покинув у 16. Його сім'я дістала політичний притулок у США. Навчався в університеті Урбана-Шампен (штат Іллінойс, США). Живе в передмісті Сан-Франциско. Зараз Макс Левчин – перспективний програміст зі статками у 300 мільйонів доларів.

Номер слайду 12

До того як стати співзасновником Пей. Пелу, запустив три стартапи, які всі не принесли прибутку. Перші великі гроші вдалося заробити у 2002 році, коли e. Bay придбала платіжну систему Pay. Pal за півтора мільярда доларів. Тоді Левчин, як співзасновник, заробив 34 мільйони доларів. У 2004 запустив власний стартап Slide, головною розробкою якого був сервіс. На сьогодні він є одним з найуспішніших та найбагатших програмістів Кремнієвої долини у США. У 2009 році Макс Левчин потрапив на 25-у сходинку в списку найбільш успішних бізнесменів молодше 40 років на думку видання «Fortune».зручного відображення великої кількості фотографій для користувачів соціальної мережі My. Space. Пізніше Slide переорієнтувався на створення соціальних сервісів для My. Space та Facebook.

Номер слайду 13

Кілька місяців тому Левчин закінчив писати книгу про технологічну стагнацію сучасного суспільства, робоча назва якої - «У світі фальшивих цінностей». Співавторами програміста в цій праці виступили шахіст Гаррі Каспаров та венчурний інвестор Пітер Тіль. Макс Левчин є великим поціновувачем велоспорту. Перший велосипед мати придбала йому ще до переїзду у Штати. За будинком, в якому жила сім'я, був велотрек. Майбутній мільйонер накручував там кола і вдень, і вночі. І навіть зараз підприємець продовжує проводити вільний час на велосипеді, проїжджаючи щотижня 300-400 км звивистими гірськими маршрутами Каліфорнії. У книзі йдеться про те, що прогрес застопорився – всупереч сформованій думці, що ми живемо в епоху революційних відкриттів.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Стів Возняк. До заснування компанії - гіганта Apple доклався Стів Возняк. Про це знає багато хто, але мало хто знає, що рід його походить з України. Батько Стівена — буковинець, матір – німкеня. Те, що у Стіва є українське коріння, стало відомо у 2007 році, коли з’явився енциклопедичний довідник «Галактика Україна. Українська діаспора: видатні постаті» журналіста Віталія Абліцова. Сім’я Возняків переїхала до Америки після війни. Майбутній комп’ютерний геній народився вже у Каліфорнії.

Номер слайду 16

Двоє вірних друзів ще зі школи Стівен Джобс та Стів Возняк розпочали еру персональних комп'ютерів. У 1976 році вони заснували Apple Computer (сьогодні Apple inc.). Саме Стів створив комп'ютери Apple I та Apple II. У 1985 році Возняк залишив посаду віце-президента Apple. Зараз він є консультантом компанії та володіє пакетом акцій. Після припинення активної роботи в Apple Стів заснував низку високотехнологічних компаній.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Арсен Костенко. Львів’янин Арсен Костенко ще студентом хотів потрапити до Кремнієвої долини США. Він учився в Могилянці, Технічному університеті Дрездена та у Політехніці Мадрида. У 2012 році, аби навчитись тому, як варто будувати продуктову IT-компанію, переїхав до США, де Під час Майдану він використав усю відпустку, аби потрапити до України і допомагати співвітчизникам. Зараз Арсен бере участь у кількох ініціативах української діаспори в США, які спрямовані на допомогу Україні. Арсен уже багато років живе в Штатах, але однозначно хоче повернутись і майбутнє пов’язує з Україною. працював спочатку в Sony, а тепер пише код для Twitter. Зараз він — у команді сервісу Snappy. TV, який дозволяє вирізати з живого стріму шматки відео і одразу постити їх у соцмережі. Цим сервісом користується NASA та NFL.

Номер слайду 19

Зі слів хлопця, є велика різниця між компаніями в Долині та компаніями у решті світу. Великий акцент на повазі до іншої людини. Американці можуть сваритися із суперниками, але ніхто ніколи не поставиться до конкурента зверхньо, не стане недооцінювати його. Це — дуже специфічна культура, але вона проявляється в усьому. Наприклад, зараз Twitter відстає від Facebook та його афіліатів, та навіть і від Google+, по кількості користувачів. Але ніхто при тому не бігає по офісу із транспарантами «Twitter найкращий!». Усі чесно визнають, що є така проблема, і докладають максимум зусиль, щоб із нею впоратись. Якщо ж говорити про умови роботи, у Twitter дуже проекологічна та просоціальна позиція. Вони стимулюють співробітників користуватися громадським транспортом, дозволяють брати вихідні, щоби займатись чимосьсоціально-корисним: прибирати парки, роздавати їжу безхатькам, викладати у школах. Дуже багато зусиль спрямовують, щоб час робітників витрачався ефективно: є внутрішня пошта, ательє, хімчистка.

Номер слайду 20

Дмитро Андрєєв Український програміст Дмитро Андрєєв створив плагін, який дозволяє прослуховувати музику у Facebook. "Можна довго нити з приводу супер-зручного плеєра ВКонтакте, а можна за пару годин інтегрувати куди більш класний і легальний плеєр у Facebook", - написав Він на своїй сторінці в соцмережі. Плагін Facebook Spotifier дозволяє слухати музику з особистого облікового запису Spotify прямо в Facebook. Відповідно, для цього спочатку потрібно створити сторінку в Spotify. Для тих, хто ностальгує за заблокованим ВКонтакте, є опція, яка дозволяє зробити інтерфейс Facebook більш схожим на інтерфейс ВК. Додаток поки працює тільки в браузері Google Chrome, але розробник обіцяє, що найближчим часом воно буде доступно для Firefox і Opera.

Номер слайду 21

Augmented Pixels — український проект, який займається розробкою технологій у сфері віртуальної й доповненої реальності, створенням sale - платформ і робототехнікою, входить в топ-20 технологічних компаній світу. У 2014 році компанія переїхала до Каліфорнії для участі в стартапі - акселераторі Plug&Play. Віталій Гончарук. Стартап засновано 2011 року в Одесі Віталієм Гончаруком. Компанія функціонує в Кремнієвій долині. Інвесторами стали каліфорнійські фонди The Hive і Steltec Capital. У квітні 2015 року проект привернув 1 млн $ інвестицій від українського фонду AVentures Capital і засновника аутсорсингової компанії Ciklum Торбен Майгаарда. У лютому 2013 року компанія вже отримувала інвестиції від AVentures.

Номер слайду 22

За чотири роки отримано 1,5 млн $ інвестицій, серед клієнтів компанії є National Geographic. Компанія стала конкурентом Google в області віртуальної реальності. Головною ідеєю роботи компанії є технологія доповненої реальності, яка заснована на детальному 3 D-скануванні і наповненні об'єктів якісним контентом. Продуктами компанії користуються в компаніях: National Geographic Jayman, Harkus, Zoom 3 D. Компанія випустила багато продуктів в області доповненої віртуальної реальності, але в основному працюють в таких трьох напрямах: Robotics & Drones (робототехніка і дрони);Real Estates (нерухомість);Real Retail (рітейл). Засновник Augmented Pixels Віталій Гончарук родом з Одеси. У 2014 році після початку війни на Сході України західні компанії значно зменшили замовлення. Тоді ж компанія переїхала до Каліфорнії. Зараз Віталій Гончарук розробляє софт для безпілотників

Номер слайду 23

Нік Білогорський Нік Білогорський з Харкова 1996-го разом із мамою переїхав у Канаду. А 2007 року оселився у США.  Спеціаліст із комп’ютерних наук за фахом, отримав досвід у корпораціях Microsoft, Facebook та ін. У Facebook Нік відповідав за безпеку, був головним експертом з вірусів й допомагав правоохоронним органам у боротьбі з кіберзлочинністю. Нік є співзасновником корпорації Cyphort, яка розробляє антивірус нового покоління з алгоритмами передбачення майбутнього. З 2012 року Нік Білогорський також інвестує у компанії як бізнес-ангел, вкладаючи кошти у 2-3 стартапи ранньої стадії щорічно. Перевагу надає соціальним проектам та тим, що пов’язані із комп’ютерною безпекою. Остання угода, у якій Нік брав участь – раунд, отриманий українським стартапом Petcube.

Номер слайду 24

Про умови проживання Нік Білогорський розповідає наступне: “Найбільше платять у Фейсбук, Гугл і Епл, там середня річна заробітна плата становить 125 тисяч доларів. Початківець на рік отримує 70 тисяч, а досвідчений спеціаліст – щонайменше 150 тисяч. Середній рівень зарплати у Кремнієвій долині – приблизно 90 тисяч доларів на рік, не враховуючи молоді компанії, які тільки розвиваються. Тут доволі дорогі продукти харчування. Пакет соку може коштувати 25 доларів. Харчування на місяць на людину обходиться мінімум у 1000 доларів. Але, у багатьох компаніях є безплатні сніданки, обіди та перекуси. Найдешевший пакет медичного страхування коштує 170 долларів на 3 місяці. Податки за проживання, наприклад, для двокімнатної квартири, забирають півтори тисячі. Тобто, якщо середня зарплата у долині 90 тисяч на рік (7,5 тисячі на місяць) майже вся сумма йде на прожиття. У грудні 2013 Нік провів Євромайдан у Сан-Франциско, а згодом заснував Nova Ukraine, яка на сьогодні є найбільшою українською благодійною організацією у Каліфорнії. Nova Ukraine зібрала і перерахувала понад 100,000$ на благодійні потреби України.

Номер слайду 25

Історія компанії почалася у 2012 році, коли натхненник і співзасновник компанії Олександр Нескін замислився, як розважити свого собаку Роккі, коли той залишається вдома один. Так з'явився унікальний пристрій Petcube, який дозволяє за допомогою смартфону спілкуватися із домашнім улюбленцем на відстані. Гроші успішно зібрали на Kickstarter, а гаджет швидко підкорив світ. Олександр Нескін. Petcube — один з найвідоміших і найуспішніших міжнародних стартапів, заснований в Україні, який здійснив революцію на світовому ринку догляду за домашніми тваринами. Станом на червень 2017 року компанія продала понад 100 000 пристроїв. Наразі IT-шники зібрали гроші на новий гаджет -Petcube Bites (господар на відстані зможе покликати улюбленця і за допомогою пристрою викинути йому порцію корму) і Petcube Play (пристрій для ігор). Український проект Petcube посів перше місце на великій конференції Wearable Tech Show у Лондоні. Так,компанія стала першою в категорії «Розумний будинок».

Номер слайду 26

Співзасновник проектів Ecois.me, Hackerspace Kyiv, Mapped in Ukraine, opir.org. Ідея системи, яка дозволяє економити електроенергію, спала на думку Івану Пасічнику, коли той їхав у маршрутці. Виглядає все доволі просто - спеціальний гаджет аналізує, коли і як ви користувач витратив більше всього грошей на енергію і дає поради, як цього уникати в Іван Пасічник Сьогодні у польському Кракові Іван Пасічник з однодумцями працюють над проектом Ecois.me. Їх, молодих українських інноваторів, запросили за кордон — розробляти програми для енергоощадності. Вони допомагають звичайним європейцям оптимізувати свої витрати, а великому європейському бізнесу — боротися за клієнтів. майбутньому. Це система домашнього енергоменеджменту, яка підключається в електричному щитку до кабелю електроживлення і вимірює споживання електроенергії в будинку. Forbes включив 28-річного українця Івана Пасічника до списку найталановитіших та найуспішніших людей у світі віком до 30 років.

Номер слайду 27

Номер слайду 28

23 роки, родом з Миколаєва. Живе і працює в Сан-Франциско. Засновник сервісу мобільних замовлень Settle і мобільної програми лояльності Advice Wallet, co-founder Hashtag Bar, эдвайзер в Chooos, HASHTAGO и Publiсfast. Стартапами займається більше чотирьох років. Стартап миколаївця, випускника школи «Гіпаніс» Станіслава Матвієнко, який дозволяє повністю прибрати витрати часу на замовлення, очікування його приготування, розрахунки з клієнтом в кафе і ресторанах, набрав вже $ 3,5 мільйона. Про це повідомили в прес-службі миколаївського Міжнародного університету маєтку П. Орлика: «За моделлю, розробленою нашим земляком, сьогодні працюють установи харчування в великих містах України, а також Нью-Йорку, Пало-Альто і Сан-Франциско», – йдеться в повідомленні. Нові інвестиції команда стартапу має намір використовувати на вдосконалення програми, посилення команди маркетологами, розробниками і аналітиками, а також, запуск програми в Чикаго і Лос-Анжелесі. Стас Матвієнко

Номер слайду 29

Grammarly була заснована двома киянами - Олексієм Шевченко і Максимом Литвином. Налічує більше 4 млн. користувачів, 1,2 млн. підписників у Facebook і контракти з 250 провідними світовими університетами. Grammarly представляє собою програмний продукт, який дозволяє створювати Олексій Шевченкотексти за всіма правилами англійської мови. Програма в режимі реального часу вміє відслідковувати граматичні та синтаксичні помилки, а також неправильно побудовані звороти. Крім цього, програма пояснює, чому цей зворот краще не використовувати і рекомендує більш правильний варіант. Сервіс також вміє перевіряти тексти на плагіат. У компанії два офіси - в Сан-Франциско та Києві. Платна версія програми коштує $11.99 на місяць. Інвестиції допоможуть Grammarly вивести їхній бізнес на новий рівень

Номер слайду 30

Про умови роботи та проживання у Сан-Франциско Олексій Шевченко говорить так: “Більшість працівників одягається зручно – футботки, шорти, в’єтнамки. Житло дуже дороге. Середня ціна будинку становить 2 мільйони доларів. Однокімнатна квартира може коштувати 350 тисяч. Оренда в середньому обходиться 7-8 тисяч доларів на місяць, але можна знайти житло для сім’ї з дітьми і за 2-3 тисячі. Половина зарплати багатьох працівників йде на оренду житла”. Продукти Grammarly дуже просто використовувати за допомогою підписки: потрібно тільки скопіювати будь-який уривок англійського тексту в онлайн - додаток Grammarly або встановити плагін Grammarly для Microsoft Office. Після чого алгоритм виділить потенційні помилки в тексті та запропонує правильний варіант, щоб користувачі могли зробити усвідомлений вибір – чи виправляти помилку і як саме. Офіс Компанії Grammarly

Номер слайду 31

Ян Кум Американський програміст та підприємець, емігрант з України, розробник месенджера Whats. App, виконавчий директор Facebook з 2014 року. Мешкає в Маунтін-В'ю, Каліфорнія. Статки на 26 лютого 2014 — 9.8 млрд долларів. Народився Ян у містечку Фастів на Київщині у небагатій робітничій сім’ї. Бували в родині часи, коли навіть за опалення й електрику нічим було платити. За словами Кума, саме цей життєвий досвід допоміг йому стати сильнішим і досягти в майбутньому значних успіхів. Коли Янувиповнилося 18 років, він всерйоз захопився програмуванням. Утім, через відсутність грошей хлопець не міг ходити на курси, тож навчався самотужки. Пізніше Ян отримав роботу в Yahoo, заради якої він кинув університет. Пробував влаштуватися на роботу у Facebook, проте безуспішно. У 2009 році він разом із Браяном Ектоном створив мобільний додаток для обміну повідомленнями, яке повинно було замінити SMS. Доленосним для Яна Кума став 2014 рік, коли Facebook придбав його месенджер Whats. App за космічні 19 мільярдів доларів. Це була одна з найбільших угод в інтернет-індустрії.

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Словничок термінів. Стартап (англ. startup), стартап-компанія — нещодавно створена компанія (можливо, ще не зареєстрована офіційно, але планує стати офіційною), що будує свій бізнес на основі інновацій або інноваційних технологій, не вийшла на ринок або почала на нього виходити і що володіє обмеженими ресурсами. Часто стартап-компанії називають «гаражними». Ангели бінесу або бізнес-ангели — це багаті люди, які вкладають кошти в бізнес стартапу, як правило в обмін на конвертований борг або частку в компанії. Об'єктно-орієнто́ване програмува́ння (ООП) — одна з парадигм програмування, яка розглядає програму як множину «об'єктів», що взаємодіють між собою. Плагін — додаток, незалежно скомпільований програмний модуль, що динамічно підключається до основної програми, призначений для розширення або використання її можливостей. Месенджер або система обміну миттєвими повідомленнями - телекомунікаційна служба для обміну текстовими повідомленнями між комп'ютерами або іншими пристроями користувачів через комп'ютерні мережі .

Номер слайду 34

1. http://budukursi.in.ua/2017/03/10/petcube-%D1%81ardiomo/2. http://life.pravda.com.ua/society/2013/03/1/122203/view_print/3.https://www.depo.ua/ukr/life/do-dnya-programista-top-10-nayguchnishih-ukrayinskih-it-proektiv-12092016160000 4. https://theukrainians.org/ivan-pasichnyk/5. http://studway.com.ua/ukrainec-u-forbes/6. https://24tv.ua/maks_levchin__spivzasnovnik_platizhnoyi_sistemi_paypal_n8232567.https://ua.korrespondent.net/journal/1416514-korrespondent-pan-iz-san-francisko-interv-yu-iz-zasnovnikom-paypal-kolishnim-kiyaninom-maksom-levchin8.http://evora.patrioty.org.ua/blogs/vkontakte-nervovo-kuryt-v-storontsi-ukrainskyi-prohramist-stvoryv-plahin-dlia-proslukhovuvannia-muzyky-priamo-z-facebook-173171.html9.https://ain.ua/2016/02/04/yak-ukra%D1%97nskij-programist-potrapiv-do-twitter-intervyu-z-arsenom-kostenko10. http://www.chasopys.ua/events/event-1054.html11. https://ain.ua/2016/07/21/luchshe-uezzhat-iz-ukrainy-luchshe-dlya-lyudej-intervyu-s-nikom-bilogorskim-biznesmenom-i-angelom-iz-doliny12.http://forbes.net.ua/ua/magazine/forbes/1409811-yak-zarobiti-na-dopovnenij-realnosti-istoriya-augmented-pixels13.https://nv.ua/ukr/publications/kalifornijske-chudo-silikonova-dolina-peretvorilasja-v-innovatsijnij-tsentr-svitu-69686.html14. https://dou.ua/lenta/interviews/iteatalks-matvienko/15. http://www.uamodna.com/articles/6-vsesvitnjo-vidomyh-it-kompaniy-stvorenyh-v-ukrayini/16. https://24tv.ua/istoriyi_uspihu_pro_takih_yak_ti_tag552917. https://www.youtube.com/watch?v=Uzbb. KGs. TVF418. https://www.youtube.com/watch?v=i. GGt. O085no. M&t=58s19. https://www.youtube.com/watch?v=4 Sws9sc. PA6c&t=2s20. https://www.youtube.com/watch?v=Rqgv. J18foy. Y&t=1s21. https://www.youtube.com/watch?v=Rxmds. Ffi. Dbk. Використані інтернет-ресурси

Номер слайду 35

Дякую за увагу!style.colorfillcolorfill.type

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Красновська Іванна
    Структурованість Чудово Будь-який матеріал має бути логічним, послідовним, якісно поданим Оригінальність викладу Дуже добре Формат подачі матеріалу, підбір завдань, оформлення, візуалізація тощо Відповідність темі Дуже добре Заголовок і текст матеріалів мають відповідати один одному
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
zip
Пов’язані теми
Інформатика, Інші матеріали
Додано
4 липня 2018
Переглядів
2472
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку