Презентація "Прокрастинація"

Про матеріал
Дана презентація містить матеріал про прокрастинацію як поширену проблему, яку можна вирішити, якщо знати її причини та знайти власні ефективні методи боротьби з нею.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Прокрастинація та способи її подолання. Галина Турта, Степівська гімназія Воскресенської селищної ради Миколаївської області

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Існує багато причин прокрастинації. Найпоширеніші з них: Недостатня мотивація. Якщо завдання не викликає інтересу або не має значення для людини, вона може відкласти його виконання на потім. Страх невдачі. Люди можуть затримувати виконання завдання, коли вони бояться не впоратися з ним або зробити щось неправильно. Відчуття перевантаження. Якщо людина відчуває, що у неї занадто багато завдань і забагато лежить на її плечах, вона може відкладати їх виконання, аби зменшити стрес та збільшити час для відпочинку. Відчуття втоми. Якщо людина відчуває, що її фізична або емоційна енергія зменшується, вона може відкладати виконання завдання, щоб відновити свої сили. Відкладання на потім. Люди можуть затримувати виконання завдань, коли вони думають, що їх виконання займе занадто багато часу або коли вони не знають, з чого почати.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Депресія також може призвести до прокрастинації. Почуття безнадійності та брак енергії можуть призвести до того, що навіть найпростіші завдання здаватимуться нездійсненними. Депресія також може викликати невпевненість у собі, що полегшує відкладання завдань.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Презентації
Додано
26 січня
Переглядів
110
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку