Презентація "Ранкові зустрічі"

Про матеріал
Ранкова зустріч – це запланована та структурована зустріч на 20-30 хвилин, покликана створити позитивну атмосферу у класі та мотивувати учнів до навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ранкові зустрічіПідготувала. Кузьмич Наталія Миколаївна. ЗОШ І-ІІI ст.

Номер слайду 2

ВІТАННЯРазом з сонечком встаємо ми. На ранкову зустріч в школу поспішаємо. Поділившись настроєм своїм,Ми частинку серця друзям залишаємо. Другу руку простягниІ міцніше обніми, Подаруй йому тепло своїх долонь. З добрим ранком привітай,Добра й щастя побажай. Щоб міцнішим стало наше дружне коло

Номер слайду 3

Прочитайте вислів: «Дружба – це золота нитка, яка поєднує усіх людей світу».                                                            Джон Івлін– Як ви розумієте цей вислів?– Що це за золота нитка, яка поєднує друзів?– З чого починається дружба?ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮКРІСЛО АВТОРА

Номер слайду 4

ГРУПОВЕ ЗАНЯТТЯУ кожного із вас в класі є своя симпатія, свій, можливо, друг або є бажання з кимось подружитися. Ми це покажемо на плакаті «Друзі нашого класу» і об’єднаємось тією золотою ниткою, про яку йшлося на початку нашої зустрічі. Діти розфарбовують силуетний малюнок обличчя і прикріплюють його на плакат, де написано ім’я учня, з’єднуючи себе ниточкою зі своїм другом. Створюється колективний плакат.

Номер слайду 5

ЩОДЕННІ НОВИНИНаша сьогоднішня зустріч так і називається  Дружба починається з …     Ми з’ясуємо, що потрібно для того, щоб стосунки стали дружніми.

pptx
Додав(-ла)
Кузьмич Наталя
Додано
29 березня 2023
Переглядів
395
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку