Презентація Революція Гідності 2013-2014

Про матеріал
Презентація Революція Гідності 2013-2014 років, можна використовувати, як виховну годину до роковин так і на уроці вивчення матеріалу в 11 класі. Коротко та хронологічно викладено родії Революції Гідності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Передумови до Революції ГідностіРеволюція Гідності виникла як реакція на відміну від угоди про асоціацію з Європейським Союзом, яку відмовився підписати український уряд. Це спровокувало обурення серед громадян та викликало масові протести.

Номер слайду 2

Початок протестів1 Повстання. Протести розпочались у Києві після відмови уряду підписати угоду з Європейським Союзом.2 Масові діїТисячі людей вийшли на вулиці, вимагаючи зміни політичної ситуації в країні.3 Стануть на захист майбутнього. Українці виступили, щоб підтримати свою мрію про європейську інтеграцію та боротьбу з корупцією.

Номер слайду 3

Майдан Незалежності1 Символічна Локація. Майдан Незалежності став епіцентром протестів та змін в Україні.2 Об'єднуюча Сила. Тисячі людей об'єдналися для вираження своєї громадянської позиції.3 Життя на МайданіЛюди виживали на майдані під трудними умовами, демонструючи свою відданість справі.

Номер слайду 4

Захоплення адміністративних будівель. Масштаби Протесту. Масові групи протестувальників захопили адміністративні будівлі у Києві. Потужний Символ. Це стало важливим кроком у виявленні протесту проти дій уряду. Національний Рух. Дії на Майдані стали не тільки обуренням, а й символом національного спротиву.

Номер слайду 5

Загострення ситуації та насильство. Ескалація Конфлікту. Ситуація на Майдані загострилася, призвівши до великої кількості поранених та загиблих. Підпал Барикад. Протести призвели до насильства та дестабілізації в українському суспільстві. Поступ РеволюціїПри цьому насильстві громадяни продовжили виступати за свої права та свободу.

Номер слайду 6

Втручання РосіїЗмішана Реакція. Втручання Росії породило різні думки та реакції українського населення. Підтримка України. Багато українців виступили у захисті незалежності своєї країни від зовнішнього втручання. Політичні Наслідки. Втручання Росії призвело до глибоких політичних наслідків у регіоні та українському уряді.

Номер слайду 7

Падіння режиму Януковича2014 Революційний Період. Президент Янукович втік з країни після масових протестів. Опозиційна Підтримка. Широка Підтримка. Опозиція отримала активну підтримку від українського населення для досягнення змін у уряді.

Номер слайду 8

Наслідки та наступні подіїПерехід до ДемократіїСтан українського уряду суттєво змінився, відкривши шлях для демократичних реформ. Міжнародний Вплив. Революція Гідності вплинула на політичну ситуацію в регіоні та мала віддзвін у світі.

pptx
Пов’язані теми
Історія України, 11 клас, Презентації
Інкл
Додано
22 квітня
Переглядів
46
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку