Презентація "Родзинки сучасного уроку".

Про матеріал
Дана презентація розроблена для виступу на педагогічній раді. В презентації представлені сервіси та методи роботи зі здобувачами освіти, які часто використовую під час підготовки та проведення уроків зі здобувачами освіти з порушеннями слуху.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Родзинки сучасного уроку. Н. ШУТКО

Номер слайду 2

Сучасний урок – це урок демократичний. Він проводиться не для учнів, а разом з ними.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

https://learningapps.org/11096801

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Техніка “Вхідні – вихідні квитки” “Вхідні квитки” учитель використовує на початку уроку (учні відповідають на запитання домашнього завданням або з попереднього уроку). “Вихідні квитки” вчитель використовує наприкінці уроку. Вони мають на меті визначити рівень засвоєння знань/ умінь учнів.

Номер слайду 7

Техніка «Товсті/тонкі питання». Опитування за певною темою.«Тонкі» питання передбачають відповідь лише«так чи ні» і починаються, наприклад, так: хто…? Що…? Чи правда, що…? Чи правильно твердження, що…? Чи можливо,що…? Чи згідні ви з…? Як звати…? Яку назву має…?«Товсті» питання вимагають розгорнутої відповіді – з аналізом, синтезом, порівнянням, оцінкою. Наприклад: дайте три пояснення, чому…? Поясніть, чому…? Чому ви вважаєте, що…? В чому різниця між…? Як можна узагальнити наступні поняття…? Що буде, якщо…?

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Хмара слів

Номер слайду 10

Флеш - карти

Номер слайду 11

pptx
Додано
2 грудня 2023
Переглядів
225
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку