Творчий звіт досвіду роботи

Про матеріал
Творчий звіт досвіду роботивчителя початкових класів Маньковецької гімназії Северинівської сільської ради Швець Тетяни Сергіївни
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творчий звіт досвіду роботи вчителя початкових класів Маньковецької гімназії Северинівської сільської ради Швець Тетяни Сергіївни

Номер слайду 2

Освіта: вища (закінчила Глухівський державний педагогічний університет ім. О. Довженка 2004 р.), Спеціальність: вчитель початкових класів.

Номер слайду 3

Педагогічне кредо

Номер слайду 4

Тема досвіду

Номер слайду 5

«Без гри немає й не може бути повноцінного розумового розвитку. Гра – це величезне світле вікно, через яке в духовний світ дитини вливається живлющий потік уявлень, понять про навколишній світ. Це іскра, що запалює вогник допитливості.» «Гра – один із шляхів виховання та підтримання інтересу молодших школярів до знань» В. А. Сухомлинський «Гра сприяє всебічному розвитку дитини, розвитку її розумових здібностей, творчого мислення, у грі виховуються такі моральні якості, як дисциплінованість, товаристкість, стриманість…» К. Д. Ушинський

Номер слайду 6

Гра – це метод, спрямований на формування у дитини потреби в знаннях, активного інтересу до того, що може стати новим джерелом в процесі формування, удосконалення її пізнавальних здібностей. Під час гри у дітей формуються і закріплюються властивості, вміння, здібності, необхідні їм для виконання соціальних, професійних, творчих функцій у майбутньому.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Не соромно не знати, соромно не вчитись.

Номер слайду 9

Свою педагогічну діяльність організовую так, щоб Діти шукали різницю між новими та вже отриманими знаннями; Приймали альтернативні рішення; Мали змогу зробити відкриття; Формулювати свої власні ідеї та думки.

Номер слайду 10

Ігри на розвиток активності учнів: «Асоціативний кущ»; «Шифрувальники»; «Анаграми»; Складання сенкану; «Співавтор»; «Згадаймо казку»; «Знайди приховані слова»; «Добре - погано»; «Що трапиться»; «Розплутай клубок»

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Практична реалізація теми досвіду

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Позакласні заходи проходять за участю батьків та з їх допомогою. Це «Свято Букваря», «Новорічне свято», «8 Березня», день іменинника та інші.

Номер слайду 15

Щоб любові вогонь не згас, Щоб віддати дітям серце і душу, Я щоранку заходжу в клас: Я – учитель, я вчити мушу!

ppt
Додано
4 грудня 2023
Переглядів
85
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку