Презентація "Рослини Червоної книги України"

Про матеріал

До Червоної книги України заносяться види тварин і рослин, які постійно або тимчасово перебувають чи зростають у природних умовах на території України, в межах її територіальних вод, континентального шельфу та виняткової (морської) економічної зони. Занесені до Червоної книги України види тварин і рослин підлягають особливій охороні по всій території України. Перша Червона книга, присвячена українській флорі та фауні.Браконьєрство знищує тварин, а екологічне забруднення довкілля негативно впливає на рідкістні рослини, що починають зникати з мапи нашої планети.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Рослини рідного краю, що занесені до Червоної Книги України

Номер слайду 2

План. Рослини Червоної Книги – це…. Причини зникнення. Рідкісні рослини Карпатських гір. Висновки. Список використаних джерел.

Номер слайду 3

1. Рослини Червоної Книги – це…. Всі рослини, які занесені до Червоної книги охороняються законом нашої держави і їх знищувати заборонено.

Номер слайду 4

Багато росли, занесених до Червоної книги України ростуть в Карпатах.

Номер слайду 5

2. Основні причини зникнення Масовий збір Випасання тварин Оранка степів Погіршання умов проростання

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Висновки. Рослинами Червоної Книги є зниклі види рослин, які практично неможливо знайти в тих місцях, де вони повинні поширюватися. Тому, перш ніж зірвати квітку, не слід забувати, що ви можете нанести збитку нашій природі, так як серед представників рослинного світу це можуть бути рослини, які занесені до Червоної книги. Нехай краще квітуча рослина залишиться рости та радувати зір оточуючих.

Номер слайду 15

Список використаних джерелhttp://edufuture.biz/index.php?titlehttp://svitppt.com.ua/biologiya/roslini-ta-tvarini-chervonoi-knigi-ukraini.html

pptx
Додано
9 січня 2019
Переглядів
21481
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку