Презентація. Рухливі ігри. "Мисливці і качки". "Шишки, жолуді, горіхи".

Про матеріал
Матеріал презентації буде корисним під час вивчення модуля "Рухливі ігри" у 5-6 класах Нової Української школи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мисливці і качки. ГРААнатолій ГАЙДАШ

Номер слайду 2

Підготовка до гри. У центрі креслять велике коло. Гравців розраховують на перший-другий, і перші номери входять в коло. Перші номери -"качки", другі - "мисливці"; другі одержують м'яч - волейбольний або баскетбольний.

Номер слайду 3

Підготовка до гри

Номер слайду 4

Мисливці перекидають м'яч один одному, намагаючись влучити ним у качок, які ближче до м'яча. Качка виходить. з гри, якщо її поквачили м'ячем. Гра триває, доки не буде вибито всіх качок.

Номер слайду 5

Після цього гравці міняються ролями. Виграє команда, яка затратить менше часу або в призначений час виб‘є більше гравців другої команди.

Номер слайду 6

Мисливцям не дозволяється вступати усередину кола, а качки не мають права покидати його. Влучання зараховується, якщо м'яч торкнувся будь-якої частини тіла, крім голови, і м'яч при цьому не відскочив від підлоги або від іншого партнера. Правила гри

Номер слайду 7

Шишки. Жолуді. Горіхи. ГРА

Номер слайду 8

Підготовка до гри. Діти стають по троє і, взявшись за руки, утворюють коло. У кожній трійці є «шишка», «жолудь» і «горіх».

Номер слайду 9

Один з гравців - ведучий. Він знаходиться поза колом. Ведучий говорить слово «горіхи» (або «жолуді», «шишки»), і всі, хто ними є виходять у коло і виконують рухи, що пропонує ведучий (пострибати, побігати). За сигналом (плесканням у долоні) діти стають на вільне місце, а ведучий намагається зайняти чиєсь місце.

Номер слайду 10

Той хто не встиг стати на своє місце стає ведучим.

Номер слайду 11

https://www.youtube.com/watch?v=r. TRn. Wl. Z_GI0

pptx
Додано
5 лютого
Переглядів
166
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку