ПРЕЗЕНТАЦІЯ. Сайти та додатки для цікавого та легкого вивчення англійської мови.

Про матеріал

На сьогоднішній день існує багато сайтів та додатків, які можна використовувати для вивчення англійської мови. Ось декілька популярних і корисних ресурсів

Перегляд файлу

На сьогоднішній день існує багато сайтів та додатків, які можна використовувати для вивчення англійської мови. Ось декілька популярних і корисних ресурсів:

image

image

Сайти для вивчення англійської мови:

Duolingo

(https://www.duolingo.com): Duolingo - це безкоштовний інтерактивний курс, який допомагає вивчати англійську мову групами вправ.

image

Memrise

(https://www.memrise.com): Memrise пропонує курси з англійської мови, спрямовані на різні рівні навчання та теми.

image

BBC Learning English (http://www.bbc.co.uk/learning english): BBC Learning English надає велику кількість відеоуроків та ігор для вивчення англійської мови.

image

EnglishClub

(https://www.englishclub.com): EnglishClub містить безліч уроків, вправ, тестів і форумів для вивчення англійської мови.

image

FluentU (https://www.fluentu.com):

FluentU використовує відео з YouTube для навчання англійської мови, допомагаючи вас поглибитися в мовне середовище.

image

image

Додатки для вивчення англійської мови:

Duolingo (Додаток доступний для Android та iOS): Так само, як і веб-версія, Duolingo в додатку пропонує навчальні гри та завдання.

image

Babbel (Додаток доступний для Android та iOS): Babbel спеціалізується на розмовному мовленні та має короткі уроки для щоденного використання.

image

Rosetta Stone (Додаток доступний для Android та iOS): Rosetta Stone використовує метод навчання "мова рідного мовника" і надає інтерактивні уроки.

image

HelloTalk (Додаток доступний для Android та iOS): HelloTalk дозволяє спілкуватися з носіями мови з усього світу та вдосконалювати навички розмовної англійської мови.

image

Anki (Додаток доступний для Android та iOS): Anki - це програма для вивчення слів та фраз за допомогою карточок з повторенням за системою "Анкі".

image

Ці ресурси можна використовувати разом або окремо, залежно від ваших потреб та стилю навчання. Найважливіше - регулярно вдосконалювати свої навички, використовуючи доступні ресурси.

image