Презентація "Що корисно малюку?"

Про матеріал
План: Готових рецептів навчання немовлят немає; Частіше беріть дитину на руки; Не бійтеся брати дитину з собою в ліжко; Навіть годину занять в день призводить до дивних результатів; Не сюсюкайтесь з дитиною; Новонароджений відчуває, коли батьки в сварці; Батько повинен частіше спілкуватися зі своєю дитиною; Я думаю, що провідна роль у вихованні і навчанні дітей належить матері; Спілкування дітей між собою треба заохочувати; Сварки розвивають у дитини навички спілкування; Дитину треба хвалити, а не лаяти;
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Що корисно малюку?Частина 3

Номер слайду 2

План. Готових рецептів навчання немовлят немає;Частіше беріть дитину на руки;Не бійтеся брати дитину з собою в ліжко;Навіть годину занять в день призводить до дивних результатів;Не сюсюкайтесь з дитиною;Новонароджений відчуває, коли батьки в сварці;Батько повинен частіше спілкуватися зі своєю дитиною;Я думаю, що провідна роль у вихованні і навчанні дітей належить матері;Спілкування дітей між собою треба заохочувати;Сварки розвивають у дитини навички спілкування;Дитину треба хвалити, а не лаяти;

Номер слайду 3

Готових рецептів навчання немовлят немаєМати. ВикористовуєУява та винахідливість у вихованні, враховуючи на якій стадії розвитку знаходиться дитина.«Хороша» музика та справжній живопис

Номер слайду 4

Частіше беріть дитину на руки. Спілкування дитини з матір'ю, особливо тактильне спілкування, дуже важливо для його розумового розвитку та формування чуйної людини.

Номер слайду 5

Не бійтеся брати дитину з собою в ліжко. Полежте поруч з дитиною, поки він не засне. Протягом цього короткого часу малюк абсолютно спокійний і дуже сприйнятливий.

Номер слайду 6

Навіть годину занять в день призводить до дивних результатів. У книзі «Революція в вихованні дитини», виданої в Америці, описаний наступний експерімент. Підвищити рівень інтелекту дітей можна: Де батьки не приділяють уваги вихованню. Де батьки приділяють своїм дітям увагу

Номер слайду 7

Не сюсюкайтесь з дитиною. Якщо дорослі говорять з ним на «дитячій» мові, вважаючи, що дитина іншої мови не зрозуміє, правильні мовні навички ніколи не сформуються.

Номер слайду 8

Новонароджений відчуває, коли батьки в сварці. Очі або ніс передаються вашій дитині в спадок, а вираз його обличчя - це те зеркало, в якому відображаються відносини в родині.

Номер слайду 9

Батько повинен частіше спілкуватися зі своєю дитиною. Якщо дитина бачить свого батька рідко, він швидше за все буде сприймати батька як стороннього.

Номер слайду 10

Я думаю, що провідна роль у вихованні і навчанні дітей належить матеріНе можна виховати по-справжньому людину, де виховання повністю лежить на мамі.

Номер слайду 11

Спілкування дітей між собою треба заохочувати. Малюк спiлкуючись з братами і сестрами або з іншими дітьми, стимулює розвиток розуму, товариськість.

Номер слайду 12

Сварки розвивають у дитини навички спілкування. Сварки важливі, тому що вони розвивають особисту ініціативу дитини. Сварки між дітьми: Дитина бере верх надсуперником. Де вона поступається іншому. Де вона дає сдачі

Номер слайду 13

Дитину треба хвалити, а не лаяти. З двох методів-заохочення і покарання — останнє здається більш дієвим, але це не зовсім так. Покарання може викликати у дитини протилежну реакцію - відкрита непокора.

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
17 квітня 2021
Переглядів
310
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку