Презентація : " Що таке любов?"

Про матеріал
Для класного керівника презентація : "Що таке любов?" (християнське виховання).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Любов ……

Номер слайду 2

4 Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, 5 не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, 6 не радіє з неправди, але тішиться правдою, 7 усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! 8 Ніколи любов не перестає! до коринтян 13:4-8 

Номер слайду 3

Любов довго терпить (Довготерпіння, це найперша риса любові, яка так потрібна нам. Часто, ми не вміємо довготерпіти, особливо тоді, коли потрібно дати людині шанс, або не сказати лихого, чи простити винуватця. Любов терпить – і цим проявляє свою любов…)

Номер слайду 4

любов милосердствує (Миле, лагідне, добре серце або відношення до людей – це те, що завжди нам потрібно. Не зважаючи ні на які обставини – любов по-доброму ставиться до кожної людини …)

Номер слайду 5

не заздрить (Заздрість, це те, про що ми точно маємо забути. Заздрість руйнує нас зсередини і формує недобре та гнівливе відношення. Від заздрості програють всі, а отже її потрібно як найшвидше позбутися…)

Номер слайду 6

любов не величається (Без скромності немає любові. Часто, хочеться проявити свою зверхність, доказати, що ми кращі – це все прояви егоїзму. Любов не така! Любов скромна та тиха, ніколи не покаже своєї зверхності, хамства та грубості…)

Номер слайду 7

не поводиться нечемно (Саме наша поведінка є показником нашої любові. Якщо ми поводимося так, що люди від цього страждають – ми не любимо. Нам завжди потрібно думати, а чи своєю поведінкою, я зараз завдаю комусь шкоди, чи хтось страждає від цього? Нам необхідно бути уважними один до одного, не завдаючи болі у нашій поведінці…)

Номер слайду 8

не шукає тільки свого (Думати тільки про себе і про те, що я хочу – це антонім любові. Не є любов’ю те, коли я дбаю про себе і хочу, щоб задовольняли мої бажання, мою похоть. Любов завжди думає про іншого і думає, як йому зробити краще…)

Номер слайду 9

не рветься до гніву (У гніві – немає любові. Якщо справді любимо– ніколи не проявимо грубості та жорстокості. Нам потрібно одразу ж «присікати» себе, коли є бажання сказати жорстоке слово, проявити гнів, чи заподіяти фізичну чи душевну біль. Коли ми любимо – ми не маємо права на гнів до людей…)

Номер слайду 10

не думає лихого (Ось так – ви позбавленні жодних поганих думок про будь-яку людину. Ви думаєте тільки хороше. Саме думки формують наше відношення до конкретної людини. Думаймо завжди хороше про людей – і тоді буде легше любити!)

Номер слайду 11

не радіє з неправди, але тішиться правдою (Радість з горя чи неправди – це зло. В цьому немає нічого спільного із любов’ю. необхідно радіти тільки з добра людини, а неправду засуджувати та гамувати…)

Номер слайду 12

усе зносить (Коли любиш, часто, будеш зазнавати болю та багато буде ран. Але це невід’ємний аспект любові. Любов часто буде приносити біль. Але варто любити – без неї немає життя. Потрібно бути готовим до ран і зносити їх, постійно прощаючи людям. Це завдання любові – завжди прощати і зносити всяку біль…)

Номер слайду 13

вірить у все, сподівається всього (Любов завжди сподівається кращого! Вірить в найсвітліше і найдобріше. Потрібно очікувати від людей добра. Хоча часто цього і не буде, варто продовжувати вірити в краще – це допомагає любити. Любов – завжди вірить в краще…)

Номер слайду 14

Ніколи любов не перестає (Це найголовніший висновок любові. Не можна в один день сказати, що я перестав любити цю людину… Тоді, це означає, що ми ніколи і не любили. Справжня любов ніколи не перестає. Ми завжди маємо відноситися до людини з добрим серцем, робити її добро, прощати її, вірити у краще, зносити всяке зло, думати тільки позитивно – це те, що ми зобов’язанні завжди робити – якщо ми хочемо любити, і щоб нас любили…)

Номер слайду 15

Любити – не вимагаючи нічого натомість – ось істинна характеристика справжньої любові. І нам потрібна вчитися так любити, якщо ми, дійсно, когось любимо… Безперечно, це важко, а часто просто нереально. Молімося, щоб Бог нам поміг по-справжньому любити – без Нього, це практично неможливо…

Номер слайду 16

Слідкуйте за своїми думками, ваші думки стають вашими словами. Слідкуйте за своїми словами, ваші слова стають вашими діями. Слідкуйте за своїми діями, ваші дії стають вашими звичками. Слідкуйте за своїми звичками, ваші звички стають вашим характером. Слідкуйте за своїм характером, ваш характер стає вашої Долею....

Номер слайду 17

Слідкуйте за своїми думками, ваші думки стають вашими словами. Кожне слово, що вилітає з вашого рота, походить від думки - свідомої або несвідомої. Кожен іноді може бовкнути щось чи необдумано сказати про щось, чого насправді не було. Якщо ми мислимо весело, то і розмовляємо ми весело. Якщо ми думаємо про щось погане, то і слова будуть такими ж.

Номер слайду 18

Слідкуйте за своїми словами, ваші слова стають вашими діями. Тон нашого голосу і мова нашого тіла не тільки відповідає словам, які ми говоримо - будь то приємні або грубі - вони також відповідають думкам, які стоять за нашими словами.

Номер слайду 19

Слідкуйте за своїми діями, ваші дії стають вашими звичками. Всі звички, які ми маємо, створюються діями, які ми здійснюємо знову і знову. Звички можуть бути зламані, коли ми починаємо вживати інших заходів, які будуть формувати хороші звички, адже звички - друга натура. А якщо у вас є шкідливі звички, то від таких звичок потрібно позбавлятися.

Номер слайду 20

Слідкуйте за своїми звичками, ваші звички стають вашим характером. Це те, якими нас бачать інші люди. Вони не можуть випробувати наші почуття або дізнатися наші думки, вони тільки чують наші слова і бачать наші дії і звички, які й визначають, хто ми є, і що ми відстоюємо.

Номер слайду 21

Слідкуйте за своїм характером, ваш характер стає вашою Долею. Наша доля - це наша реальність, наш світ. Кожен з нас має унікальне сприйняття світу, в якому ми живемо. Це тому, що ми самі створили його з наших минулих думок.

Номер слайду 22

Хоч ми часто хочемо, щоб наше завтра відрізнялося від нашого сьогодні, багато хто не отримує того, чого хоче, тому що вони застрягли в порочному колі, в якому робить одне і те ж знову і знову, очікуючи від цього різних результатів.

ppt
Додано
24 березня 2020
Переглядів
2539
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку