Презентація . " Щоденні 3 . Додавання і віднімання в межах 100 з переходом через розряд "(частина 1)

Про матеріал
Цікавізавдання з математики в ігровій формі . Можна використовувати на уроках математики та інформатики як індивідуально так і фронтально .
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Щоденні 3 Математика письмово Додавання і віднімання чисел в межах 100 без переходу через розряд (частина 3)

Номер слайду 2

Звірі стрибають через обручі . Склади і розв`яжи вирази . Через обручі приготувалися стрибати ще троє звірят . Вони стрибатимуть через ті ж обручі , через які стрибали їх родичі . Склади і розв`яжи вирази .

Номер слайду 3

За числами , які записані всередині квітки склади вирази на додавання з круглим числом у сумі . (14+26=40) За числами , які записані поза квіткою склади вирази на додавання з круглим числом у сумі . (13+17=30)До чисел першої групи додай число 18. До чисел другої групи додай число 16 . Запиши вирази . Числа кожної групи зменш на 8 . Запиши тільки відповіді .

Номер слайду 4

Одна жабка плигнула на листочок з виразом 14+9. Починаючи з цього виразу , склади кругові вирази . Запиши їх у потрібному порядку . Друга жабка плигнула на листочок з виразом 28-19. Починаючи з цього виразу , склади кругові вирази . Кожен наступний вираз повинен починатися з числа , яке є результатом попереднього виразу .

Номер слайду 5

На які числа поставлять свої діжечки звірята ? З цими числами склади вирази на додавання . (27 +27 , 49+49)До усіх чисел , які зображені на першій картці , додай число , яке позначено на діжечці, яку тримає зайчик ( ведмедик) . Запиши ці вирази . До усіх чисел , які зображені на другій картці , додай число , яке позначено на діжечці, яку тримає білочка. Запиши ці вирази .

pptx
Додано
8 січня 2022
Переглядів
310
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку