Презентація соціальної реклами "Корупція-ворог природи" до уроку "Боротьба з корупцією"

Про матеріал
Мета: розтлумачити поняття: хабарництво, корупція; сформувати в учнів уявлення про соціальне явище корупції , як комплексної, глобальної проблеми. та шкоду, яку вона завдає персонально конкретній людини; обговорити корупцію та історичні умови її появи через кейси формувати вміння виявляти прояви корупції у повсякденному житті та давати їм належну особисту оцінку. виховувати активного громадянина суспільства здатного приймати в житті вірні рішення; показати, що від кожного з нас залежить масштаб процвітання корупції. вчитися використовувати набуті знання в житті.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

КОРУПЦІЯ-ВОРОГ ПРИРОДИПідготували: вчитель історії, словацької мови та літератури Пилип Ельміра Елемірівна та учні 8-А класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Тур’я-Ремета Перечинського району Закарпатської області

Номер слайду 2

«Ліс-зелене золото Карпат» - говорив мій прадід, дід і старший брат.

Номер слайду 3

Заповітом стали дідові слова, та в наш час у Закарпатті з лісом творяться дива…

Номер слайду 4

Найбільший лісу нищівник,Однозначно - це лісник. Ця професія уваги потребує. На ялинках і соснах. Доллари збирає і рахує.

Номер слайду 5

Професія його така: не садити,не ростити, як рідну матір, грошики любити та із чиновниками їх ділити. Таким працівникам ми скажем: «Ні! Не будь корупції у рідній стороні»!

Номер слайду 6

Знає добре лісу він ціну!Для себе Ауді, а поліціїмашину не одну…

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Зрубали ліс, понищили природу!Тепер зсуваються горби безлісі в воду. Тварини плачуть: «Лісу вже нема!»,Де зимувати буде наша закарпатська звірина?Куди поділись наші бурні ріки? У них і свічкою не знайдеш рибки. Хазяї вивезли пісок, а рибку виловили всю геть на зубок.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Ми не дамо наш ліс вирубувать, пилити і за кордон його возити!Отож, корупції скрутити в’язи, позбутись клятої зарази!Якщо візьмемось Я і ТИ, можна цю муть перемогти!Корупції хребет зламати, і закарпатським краєм не пускати!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Годована Мирослава Елемирівна
    Надзвичайно актуальна тема!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
23 липня 2019
Переглядів
1662
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку