Презентація ": Сонце- джерело світла й тепла"

Про матеріал
В цьому класі друзі всі:                     (три хлопки) Я і ти, і ми, і ви.                                  ( три хлопки) Добрий день, тому, хто зліва.            (поворот наліво) Добрий день, тому, хто справа.         ( поворот направо) Ми – одна сім’я.          (розвести руки в сторони, показати на всіх)   В цьому класі друзі всі:                  (три клацання пальцями) Я і ти, і ми, і ви.                               ( три клацання пальцями) Не лякайся, той, хто зліва.    (торкнутися плеча сусіда зліва) Не лякайся, той, хто справа. (торкнутися плеча сусіда справа) Ми – одна сім’я.      (розвести руки в сторони, показати на всіх)   В  цьому класі друзі всі:         (три плескання по грудях) Я і ти, і ми, і ви.                      ( три плескання по грудях) Пожалій того, хто зліва.     (погладити по голові сусіда зліва) Пожалій того, хто справа. ( погладити по голові сусіда справа)  Ми – одна сім’я.      (розвести руки в сторони, показати на всіх) Тож разом до коло сядем, (діти сідають в коло на килимок) Число та місяць пригадаєм , Про погоду не забуваєм.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ранкова зустріч

Номер слайду 2

В цьому класі друзі всі:                     (три хлопки)Я і ти, і ми, і ви.                                  ( три хлопки)Добрий день, тому, хто зліва.            (поворот наліво)Добрий день, тому, хто справа.         ( поворот направо)Ми – одна сім’я.          (розвести руки в сторони, показати на всіх) В цьому класі друзі всі:                  (три клацання пальцями)Я і ти, і ми, і ви.                               ( три клацання пальцями)Не лякайся, той, хто зліва.    (торкнутися плеча сусіда зліва)Не лякайся, той, хто справа. (торкнутися плеча сусіда справа)Ми – одна сім’я.      (розвести руки в сторони, показати на всіх) В  цьому класі друзі всі:         (три плескання по грудях)Я і ти, і ми, і ви.                      ( три плескання по грудях)Пожалій того, хто зліва.     (погладити по голові сусіда зліва)Пожалій того, хто справа. ( погладити по голові сусіда справа) Ми – одна сім’я.      (розвести руки в сторони, показати на всіх)Тож разом до коло сядем, (діти сідають в коло на килимок)Число та місяць пригадаєм ,Про погоду не забуваєм.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Все від нього навкруги Набирається снаги. Тільки ранок настає,Виглянь у віконце!Всім воно життя дає,Променисте …… (Сонце)

Номер слайду 5

Сонце. Мир. Тепло Праця. Здоров’я. Любов. Достаток. Щастя. Краса

Номер слайду 6

Вправа «Сонечко»

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Нещодавно мені запропонували побувати на Сонці і дізнатися, що там відбувається. Я сів у невеличкий літачок і полетів до Сонця. Через годину я побачив, що Сонце зовсім поруч. Я приземлився на аеродромі і мене зустріли місцеві жителі. Їх ще називають – сонячними. Я сів у автомобіль і помчав так швидко, що мені стало навіть холодно. Сонячні промінці стали просити, щоб я взяв їх на Землю, бо вони ще ніколи не бачили її . Поки я повертався додому, то від морозного повітря захворів на ангіну.

Номер слайду 11

Уявіть, що вам в руки потрапив сонячний промінчик. Куди ви з ним помандруєте?

Номер слайду 12

Гра «Продовжи ряд слів»- Що робить Сонце?-Яке буває Сонце?(Сходить, заходить, світить, гріє, печ, сміється,поглядає, зігріває, ховається , сумує,радує.)(Ласкаве, гаряче, пекуче,радісне, сумне,лагідне)

pptx
Додано
28 липня 2019
Переглядів
1686
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку