Презентація "Списування"

Про матеріал
Представлена презентація допоможе вчителю 3 класу провести діагностувальну роботу з української мови СПИСУВАННЯ. Текст має допустиму кількість слів і відтворює вивчений матеріал з орфографії попередніх уроків. Користуйтесь із задоволенням і скачуйте для роботи!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

25 січня. Діагностувальна робота. Списування. Віщуни погоди

Номер слайду 2

Номер слайду 3

. Віщуни погоди Чимало птахів передбачають погоду. Придивіться уважно до синиць, ворон, горобців узимку. І ви зможете передбачити зміни в погоді. Вранці попискують синиці. Горобці ховаються в купи хмизу. А перед тим вони носили в дзьобиках пір’їнки, пух, утеплювали свої житла. Це означає, що невдовзі посиляться морози. Добрими віщунами змін погоди є ворони. Перед завірюхою вони гучно каркають, зграями в снігу купаються. Перед посиленням вітру ворони тихо сидять на нижніх гілках дерев.

Номер слайду 4

Дай відповіді на питання. Яких птахів називають віщунами погоди?Як поводять себе синиці й горобці перед посиленням морозу?Що роблять ворони перед завірюхою?Коли очікувати посилення вітру?Як ведуть себе ворони перед відлигою?

Номер слайду 5

Чимало птахів передбачають погоду. Придивіться уважно до синиць, ворон, горобців узимку. І ви зможете передбачити зміни в погоді.

Номер слайду 6

Вранці попискують синиці. Горобці ховаються в купи хмизу. А перед тим вони носили в дзьобиках пір’їнки, пух, утеплювали свої житла. Це означає, що невдовзі посиляться морози.

Номер слайду 7

Добрими віщунами змін погоди є ворони. Перед завірюхою вони гучно каркають, зграями в снігу купаються. Перед посиленням вітру ворони тихо сидять на нижніх гілках дерев.

Номер слайду 8

Перевірте записаний текст. За потреби зверніться до тексту нижче. Віщуни погоди Чимало птахів передбачають погоду. Придивіться уважно до синиць, ворон, горобців узимку. І ви зможете передбачити зміни в погоді. Вранці попискують синиці. Горобці ховаються в купи хмизу. А перед тим вони носили в дзьобиках пір’їнки, пух, утеплювали свої житла. Це означає, що невдовзі посиляться морози. Добрими віщунами змін погоди є ворони. Перед завірюхою вони гучно каркають, зграями в снігу купаються. Перед посиленням вітру ворони тихо сидять на нижніх гілках дерев.

Номер слайду 9

pptx
Пов’язані теми
Українська мова, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
29 січня
Переглядів
323
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку