Презентація "Спорт - це здоров'я"

Про матеріал
Правила здорового способу життя: поради та відомі спортсмени, як приклад. Найкраща профілактика захворювання - спорт.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Спорт – це здоров’я!

Номер слайду 2

Правила здорового життя Здоровий спосіб життя: правило № 1  Правильне харчування! Більше фруктів і овочів, продуктів, наповнених корисними для нашого організму речовинами. Ніяких гамбургерів, коли, чіпсів та іншої гидоти. Здоровий спосіб життя: правило № 2 Здоровий спосіб життя жодним чином не сумісний з шкідливими звичками: куріння, вживання алкоголю і тим більше наркоманія.

Номер слайду 3

Найкраща профілактика захворювання - спорт БЕРІТЬ ПРИКЛАД З НАЙКРАЩИХ!

Номер слайду 4

Василь Ломаченко – переможець двох поспіль Олімпійських ігор з боксу Васи́ль Анато́лійович Ломаче́нко  (нар. 17 лютого 1988, м. Білгород-Дністровський, Одеська область) —  українськийпрофесійний боксер. Чемпіон світу за версією WBO у напівлегкій вазі (до 57,2 кг) та другій напівлегкій вазі (до 59,0 кг). Дворазовий чемпіон Олімпійських ігор (у 2008 та 2012 роках), дворазовий чемпіон світу (2009, 2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України. Заслужений майстер спорту України. Найтитулованіший український боксер.

Номер слайду 5

Оксана Баюл, олімпійська чемпіонка з фігурного катання 1994 року Уродженка Дніпропетровська Оксана Баюл стала першою олімпійською чемпіонкою в історії незалежної України. 25 лютого 1994 року, у віці 16 років і 3 місяців, спортсменка, роком раніше стала чемпіонкою світу, підтвердила свій статус найсильнішої у світі.

Номер слайду 6

Яна Клочкова – чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання, найтитулованіша спортсменка України в історії Олімпійських ігор Кар'єра "Золотої рибки" Яни Клочкової на найбільших міжнародних змаганнях тривала 7 років – з 1997-го по 2004-й. Але піком виступів стали дві Олімпіади – 2000 в Сіднеї і 2004-го в Афінах. На цих іграх українка завоювала в сумі п'ять медалей, чотири з яких – золоті.

Номер слайду 7

Інесса Кравець – володар світового рекорду в потрійному стрибку (1995). Рекорд не побитий досі Унікальне досягнення українських легкоатлетів належить Інесі Кравець. 10 серпня 1995 року на чемпіонаті світу в шведському Гетеборзі в третій спробі вона стрибнула на 15 м 50 см, встановивши новий світовий рекорд. Перевершити його не може ніхто вже більше 20 років.

Номер слайду 8

Сергій Бубка, рекордсмен світу у стрибках з жердиною (1994). Рекорд не побитий досі 31 липня 1994 року на міжнародному легкоатлетичному турнірі в італійському Сестрієре був оновлений світовий рекорд у стрибках з жердиною. Українець Сергій Бубка подолав планку на висоті 6 м 14 див. Це був останній у кар'єрі рекорд феноменального українця на відкритому повітрі.

Номер слайду 9

Регулярні тренування покращують тонус м'язового корсета, збільшують витривалість і силу. Також зміцнюється імунітет і нормалізується робота опорно-рухового апарату. Фізичні навантаження допомагають позбавитися від зайвої ваги. За півгодини тренування можна втратити до 500 ккал. Користь спорту полягає в можливості збільшити швидкість обміну речовин, що сприяє схудненню. Заняття спортом допомагають дисциплінувати людини, а також виховати відповідальність. Доведено, що люди, які регулярно займаються спортом, не знають що таке поганий настрій. Для багатьох тренування перетворюються в улюблене хобі. Користь занять спортом також полягає у психологічному здоров'ї. Завдяки помірним фізичним навантаженням можна позбутися від безсоння, стресового стану і навіть депресії. Спорт допомагає впоратися зі шкідливими звичками і загартувати характер. Також він тренує силу духу, витривалість і націленість на результат. Регулярні фізичні навантаження покращують кровообіг і зміцнюють кістки.

Номер слайду 10

Дякую за увагу

ppt
Додав(-ла)
Чубенко Ольга
Додано
31 березня 2020
Переглядів
3875
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку