Презентація СТИЛЬ МІЛІТАРІ

Про матеріал
Презентація стане в нагоді учителю трудового навчання для ознайомлення учнів із стилем в одязі мілітарі
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Стиль МІЛІТАРІПопулярність в світовій моді цей стильовий напрям набув в 1980-ті роки, коли Крістіан Діор і Луї Віттон представили світові свої перші колекції одягу в стилі мілітарі. Завдяки творчому підходу талановиті дизайнери змогли брутальній військовій формі надати жіночності та вишуканості. Незабаром вироби цієї модної течії з’явилися в гардеробах світських левиць і шанувальниць високої моди. Мілітарі відрізняється елегантністю і практичністю, завдяки чому займає лідируючі позиції в списку модних напрямків.

Номер слайду 2

Особливості жіночого одягу в стилі мілітаріСпочатку предмети жіночого гардеробу, витримані в стилі мілітарі, відрізнялися строгими лініями і прямими силуетами. При пошитті виробів використовувалися зелені та коричневі відтінки, а також колір хакі. Ще однією характерною особливістю напрямку було те, що гудзики на піджаках і пальто застібалися всі до кінця. Сьогодні мілітарі зберігає свої основні характеристики, але при цьому має багато нових властивостей. Так, при пошитті сучасних предметів жіночого гардеробу метри моди використовують найрізноманітніши тканини – твід, кашемір, льон, шерсть, трикотаж, бавовна і навіть шовк. Враховуючи, що стиль мілітарі являє собою стилізацію під військову форму, обов’язковими елементами одягу є погони, лацкани, коміри-стійки, лампаси, ордени, шнурівка, блискучі гудзики з військовою символікою, краватки. Штани-галіфе і ремені з масивними бляхами і шипами – це все теж може бути присутнім в жіночому гардеробі.

Номер слайду 3

Колірна палітра стилю мілітаріСпочатку основною колірною палітрою, характерною для стилю мілітарі, був діапазон від болотно-зеленого до відтінку верблюжої вовни. Ця колірна гамма актуальна і зараз.

Номер слайду 4

Різновиди стилю мілітарі:- високий мілітарі;- casual-мілітарі;- камуфляжний мілітарі. Стиль мілітарі завдяки творчому підходу метрів моди поступово почав розвиватися у багатьох модних напрямках, набуваючи нових рис.

Номер слайду 5

Високий мілітарі

Номер слайду 6

Сasual-мілітарі

Номер слайду 7

Камуфляжний мілітарі

Номер слайду 8

Одяг в стилі мілітарі

Номер слайду 9

Зразки одягу в стилі мілітарі

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Kozlova Olga
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
24 травня 2020
Переглядів
1261
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку