Презентація :Субкультури

Про матеріал

• Часто ці люди відмовляються від соціальних норм і стереотипів, ламають їх. Вважається, що фріки — це представники молодіжної субкультури, але ними можуть бути і цілком дорослі люди. Часто фріки — представники творчого бомонду — письменники, поети, музиканти, художники.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Фріки

Номер слайду 2

Само слово фрік походить з англійської мови — freak. Дослівно це слово перекладається дивак, дивна людина. Фриками називають екстравагантних, неординарних людей з незвичайною зовнішністю і епатажною поведінкою.

Номер слайду 3

Часто ці люди відмовляються від соціальних норм і стереотипів, ламають їх. Вважається, що фріки — це представники молодіжної субкультури, але ними можуть бути і цілком дорослі люди. Часто фріки — представники творчого бомонду — письменники, поети, музиканти, художники.

Номер слайду 4

Фріки це люди, які люблять яскраво одягатися і поводитися, привертати до себе увагу. Тут і яскраві кольори одягу, і тату і різний пірсинг.

Номер слайду 5

По суті, ці люди не лише яскраво виглядають, вони і яскраво мислять. Зазвичай такі люди - це співаки, письменники, композитори. Взагалі, знову люди творчої натури. Фрік-культура – це культура сміливих і абсолютно відв'язних людей.

Номер слайду 6

Плюси: немає ніякого негативного ставлення до світу і до «не своїх». Немає нічого такого, проти чого вони вороже виступають.

Номер слайду 7

Мінуси: саме їх свобода є їх головним мінусом. Вона дає їм все, тоді як на них самих неможливо вплинути ззовні, тобто якщо поки це нешкідливо і весело, то хто знає, в що це виллється потім… І ніхто їх не зможе зупинити…

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Садовнікова Світлана Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Садовнікова Світлана Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
31 березня 2018
Переглядів
2688
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку